Cântăreața Claudia Pavel și jurnalista Alice Năstase Buciuta luptă contra sclaviei moderne

Alice Năstase Buciuta, Publisher/Editor al revistei „Marea Dragoste”, organizează vineri, 24 februarie, de la ora 19, evenimentul caritabil „Jocurile Dragostei, de Dragobete”. Banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi donați integral Fundației I Am Campaign, ce luptă pentru eradicarea sclaviei moderne. Claudia Pavel s-a alăturat demersului umanitar, urmând să cânte în cadrul evenimentului cele mai recente trei piese ale ei - „Don't miss missing you”, „Privilege” și „Déjà vu”. 

O cauză caritabilă este un motiv suficient ca să nu rămâi indiferent; nu voi ezita niciodată să fac un bine, cu atât mai mult cu cât o pot face prin cântecul meu.
Nimeni nu trebuie să fie sclavul nimănui. Noi, ca persoane publice, trebuie să trezim conștiințe, pentru că avem posibilitatea de a ne face auziți
”, a spus Claudia Pavel. 

La evenimentul caritabil vor participa reprezentantul fundației I Am Campaign, Ronnie Matthew Harris și reprezentanta ANES (Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați), Aurora Martin. I Am Campaign și ANES promovează în țara noastră acțiunile de combatere a sclaviei moderne, ce include - printre altele - traficul de persoane. 

În calitate de jurnalist, Alice Năstase Buciuta a intervievat în trecut persoane care au fost victime ale acestui tip de abuz.
„Am întâlnit de-a lungul timpului nenumărate povești triste ale femeilor care au devenit victime ale traficului de persoane, de aceea am ales să susținem o campanie de conștientizare și de combatere a acestei forme de sclavie modernă, mai ales într-o țară ca a noastră, în care oamenii trăiesc cu ideea că un job în străinătate este o modalitate de îmbogățire și o aventură frumoasă. Din păcate nu este întotdeauna așa...”, a spus jurnalista.

Legat de implicarea Claudiei Pavel în evenimentul umanitar, Alice Năstase Buciuta a declarat: „Am rugat-o pe Claudia Pavel să ni se alăture nu doar pentru că este o mare artistă, ci și pentru că este o ființă generoasă, nobilă, bună, o femeie care a călătorit mult și a învățat enorm de-a lungul vieții.
Glasul ei splendid va face mesajul nostru să se audă mai bine pretutindeni în lume, mesajul care avertizează că există, încă, în lume, sclavie, și că trebuie să fim informați, atenți, vigilenți ca să o depistăm și eradicăm. 

De asemenea, vor fi alături de noi Ronnie Matthew Harris, reprezentantul american al I Am Campaign și Aurora Martin, reprezentantă ANES, care ne vor explica în câteva cuvinte cum putem să promovăm un mesaj al eliberării prin informare, prin educație, prin luciditate și, de ce nu, prin dragostea autentică, față de noi înșine și față de semenii noștri, sentimentul nobil și eliberator pe care îl sărbătorim de Dragobete”. 
„Jocurile Dragostei, de Dragobete” are loc la Press House Ballroom, Bulevardul Poligrafiei din București.
Costul unui bilet la eveniment este de 100 de lei.
Claudia Pavel are în pregătire două noi piese pe care le va lansa în perioada imediat următoare – „Hit the Dancefloor”,  un „urban dance care să ne trezească din iarnă”, ce se va lansa pe 27 februarie, și „Touch Me”, o piesă de dragoste ce marchează și o premieră absolută pentru cântăreață.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod