Natalia Gordienko are propriul ei radio

Sexy, talentata si foarte ambitioasa, Natalia Gordienko a preluat licenta radioului Russkoe Radio si este managerul general al postului de radio in Republica Moldova.
Radioul are programele sunt atat in limba romana cat si in limba rusa si, desi este o noua provocare pentru artista, Natalia este foarte muncitoare, determinata si se informeaza in fiecare etapa pe care o intampina.

"Am o echipa tanara si creativa, avem foarte multe idei, inclusiv sa facem niste premii muzica importante in Moldova, insa suntem la inceput si speram ca lumea ne va asculta" spune Natalia. Moldoveanca, cu origini poloneze si ucrainiene, nu isi neglijeaza sub nicio forma cariera, chiar daca asta inseamna sa renunte la ore de somn sau sa fie mereu pe drum.
Artista este in promovare cu piesa Habibi, featuring Mohombi, in Ucraina si apoi in Rusia.

"Sunt non-stop la telefon cu cei de la radio, la fel si pe mail, nu las nimic la intamplare pentru ca stiu ca oamenii trebuie motivati permanent. Sunt o sefa pretentioasa" glumeste Natalia Habibi creste in vizuzalizari, fiind deja licentiata in Grecia si Polonia si in difuzare in Rusia, Ucraina si Kazakhstan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod