Mihai Bobonete, acoperit complet în gips pentru rolul lui Bobiță din Las Fierbinți!

Săptămâna aceasta, Las Fierbinți și Ai noștri aduc comedia în casele tuturor românilor. Dacă Dorel se va simți "răzbunat" pentru toate momentele în care Bobiță l-a bătut, Ai noștri încearcă să găsească cele mai bune soluții sau...compromisuri pentru a scăpa de datorii.
Bobiță își ia haine noi... de gips!

Miercuri, de la 20:30, numai la Pro TV, fierbințenii joacă în deschiderea finalei UEFA Europa League (21:30, Pro TV). După un meci destul de încins cu adversarii lor, Giani îi ține o lungă predică lui Dorel, din cauza căruia crede că au ajuns la umilitorul scor de 28 la 0. "Să te văd că îți dai sufletul pe teren pentru echipă", este discursul lui Giani pentru fratele lui Bobiță, care ar putea la fel de bine să se audă și din vestiarele celor două echipe din finala UEL – Ajax și Manchester United.

Bobiță se hotărâște că trebuie să pună flori în copaci, ca să fie cârciuma arătoasă primăvara, mai ales că așteaptă o vizită de la domnișoara Sabrina, pe care a cunoscut-o în Eforie.
Cocoțat pe o scară nu tocmai bine construită și bine dispus, totul se termină atunci când Dorel încearcă să ia un lemn pe care stă sprijinită scara, iar Bobiță cade. Decizia medicului este una clară, o s-o întâmpine pe Sabrina cu un costum frumos și elegant din...gips!

Miercuri și joi, de la 20:30, fierbințenii au parte de accidentări, cârnați numai buni de furat și invazii de pisici, iar Bobiță va încerca să se descurce să facă cele mai simple lucruri în costum de gips.

Unii dintre Ai noștri câștigă la loterie, alții au prea multe datorii

Joi, de la 21:30, la Pro TV, Sandu Ciorbă are parte de o surpriză neplăcută, atunci când cei de la „ANAFI" îi închid spălătoria, pentru că are mult prea multe datorii.
Marin Ghica are și el niște semne de întrebare, atunci când observă că soția sa a câștigat la loterie, ceea ce îi demontează una dintre teoriile de conspirație pe care le are.

Horațiu ajunge târziu și puțin cam vesel acasă și, în timp ce Irina îl ceartă, își dă seama că una dintre armele de la muncă a rămas în barul în care băuse cu prietenii toată seara. În același timp, Tibi încearcă să facă un gest frumos pentru soția sa, o scoate în oraș și îi face cadou un inel de safir, odată cu aniversarea a 10 ani de când sunt împreună, dar, bineînțeles că nimic nu iese conform planului de acasă.

În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, râzi românește, cu cele mai urmărite seriale de producție românească: Ai noștri, Atletico Textila și Las Fierbinți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod