Tratamente care ajuta la refacerea siluetei dupa nastere

Nasterea unui copil este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata unei femei, insa pe langa toate schimbarile radicale, emotiile intense si responsabilitatile majore pe care le atrage, o reala provocare este sa redobandirea siluetei de dinainte de perioada graviditatii.

Dieta, exercitiile fizice si tratamentele coporale trebuie combinate pentru a redobandi silueta mult visata. Astfel doar prin conlucrarea acestor instrumente, poti scapa de kilogramele in plus, dobandi tonus muscular, recontura zonele afectate, reda elasticitatea si fermitatea pielii, precum si elimina celulita si vergeturile.

Principala problema a proaspetelor mamici este cea a kilogramelor in plus luate in perioada sarcinii. Isabella Briceag - terapeut in terapii complementare, povesteste despre cele mai recente tratamente de slabit la care femeile pot apela dupa sarcina.

Biostimulare – Biostimularea cu Ultratone Futura Pro produce efecte similare cu cele ale unui efort fizic obisnuit cum ar fi aerobicul, dar nu trebuie sa inlocuiasca aceste activitati.
Biostimularea imita modelul fiziologic prin care creierul actioneaza asupra diverselor organe si sisteme. Rezultatul biostimularii, din punct de vedere muscular va fi o contractie musculara totala.

LPG Cellum M6 Endermolab 2 – O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, aspect de coaja de portocala diminuat, grasimea profunda si incapatanata este eliminata, iar silueta remodelata.

LPG Tratament Lipomassage – Reduce depozitele dificile de grasime din partea superioara si inferioara a corpului, diminueaza efectul de coaja de portocala si restructureaza pielea.
Accelereaza lipoliza cu 40%, silueta este remodelata si subtiata, pielea este tonifiata.

LPG Tratament Reducerea Celulitei – Reduce depozitele de grasime, celulita si redensifiaza pielea. Reduce efectul de coaja de portocala si pielea este mai ferma.

LPG Tratament de Drenaj – Accelereaza circulatia sanguina si asigura un efect imediat de buna stare si confort. Ajuta la mobilizarea si eliberarea din corp a pana la un litru de apa. Stimuleaza drenajul limfatic.

LPG Tratament Fermitate si Contur – Redensifiaza pielea in profunzime prin activarea productiei de colagen si elastina. Silueta este tonifiata, pielea este mai ferma.

Radiofrecventa Refit – Tratamentul REFIT este un tratament ce foloseste radiofrecventa, care este una dintre cele mai importante si mai inovatoare tehnologii estetice folosite in lupta impotriva celulitei, vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat.
Tratamentul cu radiofrecventa este o alternativa la operatiile estetice recomandate de specialisti, fiind un bun tratament pentru vergeturi si celulita.

Presoterapie – Presoterapia este o metodă relativ nouă, care se face prin drenaj limfatic. Este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate excelente în slăbire. Pentru acest tratament corporal se folosesc pantaloni care au cinci camere. Fiecare camera se umfla separat pornind de la glezna inspre genunchi, zona fesiera, abdomen si brațe. Prin masajul cu presiuni de aer comprimat se realizeaza o activare a tuturor punctelor ganglionare, si se accelereaza in acelasi timp eliminarea toxinelor si substantelor reziduale prin intermediul cailor urinare si limfatice.

Mai multe detali pe https://beautynine.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod