Micropeelingul Laser - tratament de reintinerire a pielii

Micropeelingul este o procedură de îndepărtare a stratului superficial al pielii (exfolierea epidermului), ţinta lui fiind ridurile fine şi medii, cicatricile rezultate în urma unor proceduri chirurgicale sau cele post-acnee, post-varicelă, petele pigmentare (post-solare, induse de vârsta dau cele din sarcină).
Micropeelingul este o procedură de îndepărtare a stratului superficial al pielii (exfolierea epidermului), ţinta lui fiind ridurile fine şi medii, cicatricile rezultate în urma unor proceduri chirurgicale sau cele post-acnee, post-varicelă, petele pigmentare (post-solare, induse de vârsta dau cele din sarcină).

 Cu laserul Sciton Joule la Q Clinic Cluj, se poate face o exfoliere controlată a epidermului, la o adâncime stabilită cu prezicie, în funcţie de starea pielii şi probleme acesteia. Procedura este facuta de catre Doctor Q, sub anestezie topică (se aplica crema anestezică cu 1 ora inaintea tratamentului), nu produce discomfort, este sigură, reacţiile inflamatorii post-tratament sunt minime, iar timpul de recuperare este redus (2-3 zile).


Micropeeling-ul laser care se efectuează la o adâncime de 10-50 microni în epiderm (stratul superficial al pielii) este o metodă de peeling foarte precisă care se interpune între microdermabraziune (3 microni) şi peeling-ul profund-resurfacing (300 microni) cu rezultate excepţionale şi cu timp de recuperare scurt de 2-4 zile în funcţie de adâncime.


Având în vedere precizia acestei proceduri, adâncimea peeling-ului se stabileşte uneori luând în considerare timpul pe care il  are pacientul pentru recuperare  post  procedură, majoritatea pacienţilor fiind persoane foarte active social.

Evident tratamentele cu cât sunt mai profunde dau rezultate mai bune, dar şi au un timp de recuperare mai lung.
Dacă tratamentele sunt mai superficiale timpul de recuperare va fi foarte scurt, însă e nevoie de un număr mai mare de astfel de tratamente pentru un efect clinic bun. Procedura se realizează în anestezie topică prin aplicarea unei creme anestezice înainte cu aproximativ o oră de procedură şi este suficientă pentru a asigura confortul tratamentului. Sunt necesare între 2-4 şedinte de peeling laser la un interval de 6-8 săptămâni, în funcţie de ceea ce se tratează.


Numărul de şedinţe depinde şi de profunzimea la care se realizează peeling-ul precum şi gradul de satisfacţie al pacientului după un număr de tratamente.
Post tratament, pielea este de culoare roşie uneori însoţită de un uşor edem (asemănător unei arsuri solare).

În această perioadă se recomandă o menţinere riguroasă a igienei zonei tratate şi aplicarea unei creme protectoare regenerante. Roşeaţa va dispărea în a treia zi şi va fi uşor de acoperit cu machiaj în a patra zi. De obicei, aceste tratamente se realizează înaintea weekend-ului astfel că, până luni pacientul se poate întoarce fără probleme la activitatea cotidiană. Zonele tratate pot fi: faţa, gâtul sau chiar decolteul, în cazul leziunilor pigmentare.

Micropeeling-ul laser prin efectele imediate şi de lungă durată de întinerire asupra pielii şi îmbunătăţire a texturii  este un tratament care generează satisfacţie mare pacienţilor.

Pretul tratamentului: de la 100 eur/sedinta iar pentru pacientele care au un card  card eva.ro -reducere de 25 % la Q Clinic Cluj.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod