Martisor a la Madame Lucie

Editia limitata de primavara Macarons Martisor se gaseste, din 26 februarie pana pe 9 martie, in toate boutique-urile Madame Lucie din tara si Chisinau.

Si anul acesta, celebrele deserturi frantuzesti les macarons fac concurenta martisorului clasic. Surpriza inedita si savuroasa, cu aroma delicata de violeta, vanilie sau ciocolata, Le Martisor francaise reprezinta un cadou inspirat, colorat, altfel, de nerefuzat.

Disponibil si in cutii-cadou de 4 sau 9 macarons ( 19 lei, respectiv 39 lei) acesta se poate procura numai de la Madame Lucie - Boutique de Gateaux din Bucuresti, Sibiu, Constanta sau Chisinau.

Primul producator local al vestitelor macarons, Madame Lucie a deschis cel dintai Boutique de Gateaux din Romania in anul 2010 in Bucuresti.

Acesta a fost inceputul unei povesti de succes: „cand inca ma aflam in Franta, i-am facut cadou mamei mele, pasionata de produsele de cofetarie, un curs de facut macarons. Ea a inspirat crearea acestui business si a dat numele afacerii”, spune Alexandre Gorj, fondatorul conceptului.

Astazi, macarons preparate dupa reteta originala Madame Lucie, perfectionata si rafinata in timp, se gasesc in boutique-urile Madame Lucie din Bucuresti ( str. Tudor Stefan nr. 26 si Baneasa Shopping City),  Sibiu ( Bd.
Victoriei nr. 29), Constanta (str. Poporului nr. 23 si City Park Mall  ) si  la Chisinau (str. Mitropolit Varlaam nr. 75).  Mai multe detalii pe: www.madamelucie.ro sau pe Facebook: MacaronsMadameLucie.

 

 

Foto: Edith Frincu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod