Loredana, vacanță de vis pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Loredana a petrecut o mini-vacanță de neuitat pe cel mai mare vas de croazieră din lume. Symphony of the Seas, un adevărat oraș plutitor, a fost inaugurat oficial la Barcelona, iar artista a fost prima vedetă din România care s-a bucurat de toate atracțiile uluitoare ale acestuia. Alături de fiica ei, Elena, Loredana s-a cazat într-un apartament spațios, situat la etajul 14, de la balconul căruia a putut admira întinderea nesfârșită a apei azurii a Mediteranei.
Loredana și Elena au avut ocazia să descopere cele mai inedite atracții de pe vasul de croazieră și să se răsfețe cu cele mai bune preparate culinare în cele 11 restaurante a la carte realizate de chefi cu renume mondial. Vasul are 20 de restaurante, dintre care 8 sunt
incluse în prețul croazierei.

Artista a parcurs o veritabilă călătorie culinară, degustând din rețetele faimosului Jamie Oliver în cadrul restaurantului său, Jamie’s Italian, bucătăria japoneză la Izumi, fructe de mare la Hooked Seafood, grill la Chops Grille, bucătărie moleculară la Wonderland, restaurantul 150 Central Park al chef-ului Michael Schwartz,
cel mediteranean Coastal Kitchen.

Pe imensul Symphony of the Seas au urcat 6680 de pasageri, la care s-au adăugat cei peste 2200 de angajați ai Royal Caribbean care au avut grijă ca turiștilor să nu le lipsească absolut nimic.

“Este pur și simplu un oraș plutitor, fascinant, în care ai absolut orice îți dorești.
Fiica mea, Elena, spune că se simte cel mai bine în croazieră și că a avut cea mai frumoasă vacanță de până acum. Am fost împreună la un spectacol pe gheață, desfășurat pe patinoarul din centrul vasului, la un show de acrobații de tip Cirque du Soleil la Aqua Theatre, un amfiteatru imens în aer liber, și apoi la musicalul Hairspray pus în scenă în sala de spectacole a vasului, ce are peste 2000 de locuri”, povestește vedeta.

Pe Symphony of the Seas, Loredana s-a plimbat și într-un parc imens, în aer liber, cu peste 12.000 de plante și copaci, denumit Central Park și pe o promenadă cu zeci de magazine și restaurante.

Printre alte atracții ale vasului se află și bar pe o platformă mobilă, ce se ridică și coboară de la un etaj la altul, un Bionic Bar unde cocktailurile sunt realizate și servite de roboți, un cazino, discoteci, cluburi de jazz și karaoke, precum și un parc de distracții în aer liber, cu un carusel, tobogane de zeci de metri lungime, tiroliană la o înălțime de 50 de metri, terenuri de sport, piscine, jacuzzi, solarium ori simulatoare de surf.

O atracție importantă a vasului este cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră, The Ultimate Abyss, la peste 45 de metri deasupra mării, prin care iubitorii de adrenalină alunecă cu o viteză de aproximativ 30 km/h.
Apoi, Perfect Storm este format din tobogane cu apă desfășurate pe mai multe nivele.

Symphony of the Seas este cel mai nou vas de la Royal Caribbean și cel mai mare din lume. Are 18 etaje, 363 de metri lungime, cântărește peste 228.000 de tone și găzduieste peste 6680 de pasageri în 2759 de cabine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod