Loredana, vacanță de vis pe cel mai mare vas de croazieră din lume



În centrul vasului, pe Promenadă, se află zeci de magazine de haine și de bijuterii, cafenele și restaurante, acest spațiu dând impresia unui shopping mall situat pe uscat.

Cabinele de la bordul vasului  Symphonyof the Seas sunt cele mai spatioase și luxoase din întreaga flotă. Fiecare detaliu a fost atent studiat pentru a crea senzația de acasă chiar în mijlocul mării.

Toate cabinele sunt confortabile, dar și sofisticate, decorate cu obiecte de artă contemporană și finisaje de înaltă clasă.
Ca o premieră, apartamentele sunt situate pe două etaje și au în interior chiar și tobogane ce coboară de la un etaj la altul, care cu siguranță vor fi pe placul celor mici.


Vasul Symphony of the Seas va opera în această vară în Mediterana de Vest, itinerarii de 7 nopți, cu îmbarcare din Barcelona sau Civitavecchia (Roma). Itinerariile vor avea opriri, pe lângă Barcelona sau Civitavecchia (Roma), în Palma de Mallorca, Marsilia (Provence), La Spezia (Florenta/Pisa) și Napoli (Capri).
Tarifele in Mediterana pornesc de la 2300 euro/ cabină dublă interioară (de la 1150 euro/persoană).

La sfârșitul lunii octombrie 2018, vasul se va repoziționa către noul terminal de croaziere din Miami, de unde va opera itinerarii de 7 nopți în Caraibe, alternând Caraibele de Vest cu Caraibele de Est. Printre porturile vizitate în Caraibe se numără și Nassau - Bahamas, Charlotte Amalie - St. Thomas, Basseterre - St. Kitts, Philipsburg - St.Maarten, Roatan - Honduras, Costa Maya și Cozumel - Mexic.
Tarifele în Caraibe pornesc de la 1550 euro / cabină dublă interioară (de la 775 euro/persoană). Croaziera se poate rezerva prin intermediul Royal Caribbean România. Tarifele sunt disponibile în acest moment, pentru anumite date de plecare, și pot fluctua până la momentul rezervării.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod