Ioana Petric, vacanță relaxantă inaintea unui nou sezon Cronica Cârcotașilor

Înaintea unui sezon plin de bunăvoie și amuzament la Cronica Cârcotașilor, frumoasa prezentatoare Ioana Petric s-a bucurat de o binemeritată vacanță alături de prietenii apropiați.
Deși nu și-a plănuit din timp nicio plecare, Ioana s-a lăsat purtată de val și a ales spontaneitatea, astfel reușind să aibă parte nu de una, ci de două vacanțe relaxante. Deși nu este o iubitoare a iernii, aceasta a ales să plece, totuși, în Bansko pentru a se bucura de sezonul în care ne aflăm și pentru a-și exersa mersul cu placa. Acolo a avut parte de multă zăpadă și distracție. 

Mai apoi, pentru a-și satisface și pasiunea pentru temperaturile ridicate, Ioana a ales ca destinație minunatul oraș Tel Aviv.
Ea s-a declarat complet încântată atât de cultura orașului, cât și de locuitorii acestuia, Ioana considerând că ar trebui ca românii să învețe să fie mai relaxați și mai deschiși, la fel ca și ei. 

Și, pentru că se aflau în Israel, Ioana și prietenii ei nu puteau rata ocazia de a vizita și Ierusalimul unde aceștia au avut parte de unul dintre cele mai spectaculoase apusuri, ceea ce a făcut-o pe frumoasa prezentatoare să creadă că “în ciuda diferențelor culturale și religioase, pe care nu ai cum să nu le observi în Țara Sfântă, la finalul zilei există un singur Dumnezeu pentru toți”. 

După ultima oprire, care a avut loc la Marea Moartă, Ioana Petric s-a întors pe meleagurile țării cu amintiri de neuitat, plină de energie și pregătită pentru un nou sezon al Cronicii Cârcotașilor care va începe din 28 februarie la Prima TV.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod