Daniel Iordachioaie este primul duelist in Ferma vedetelor

Lupta între cele 6 echipe pentru marele premiu a început să prindă contur, iar cărțile au început să fie date pe față și strategiile create pe la spate!
Ieri seară, Majda, fermierul săptămânii, a ales cei doi servitori, cuplul Rona Hartner - Daniel Iordăchioaie, dar și să îl trimită la duel pe Daniel – „E evident că mă așteptam la altceva, dar m-am înșelat!”. Fiecare dintre ei încep să își aranjeze jocul și încearcă să scape de camerele de luat vederi pentru a-și pune la punct strategiile! 

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 10.2 puncte de rating și 24.6% share.
Peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit aventurile de la Ferma vedetelor, iar în minutul de aur, de la 20:53, peste 2.3 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți. 
La Ferma vedetelor nu se stă, este muncă la dublu și distracție la greu, iar fiecare dintre cei 12 concurenți muncesc cât e ziua de lungă, însă, în stilul lor caracteristic de artiști printre glume și cântece. Sarcinile au fost împărțite de Majda și toți au ceva de făcut, fie la construcție, la grădină sau la bucătărie pentru a-i lua toți banii.

Nea Rată le-a adus materiale de construcție și câte ceva de mâncare ca să completeze generozitatea Monicăi, care le-a adus și ea cele absolut necesare.
Cele mai importante lucruri, însă, nu au fost cele aduse ci cele învățate. Astfel, fermierii au învățat să facă săpun și toate felurile de brânză ce pot fi realizate din lapte de oaie. Nea Pavel le-a explicat pas cu pas, iar Majda și-a luat notițe conștincioasă. 

În această seară, de la ora 22:00, telespectatorii vor vedea cu cine va alege Daniel să intre la duelul dublu, pentru a doua oară consecutiv! Ce probe vor avea, cât de tare vor lupta pentru a merge mai departe, dar și de cine se vor despărți fermierii, rămâne de văzut în această seară, numai la PRO TV. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod