Incepe noul sezon al emisiunii ”Fashion Kids” la Nova Tv!

Nova TV aduce un nou sezon al emisiunii „Fashion Kids”, din 16 iulie, sambata de la ora 18:30. In plina vara, emisiunea isi propune sa le aduca celor mici aflati in vacanta mare, informaţii utile şi subiecte de interes, atât pentru ei cât şi pentru părinţii lor, precum tot ce trebuie să ştiţi despre tendințele vestimentare pentru micuți, sfaturi și trucuri utile vestimentare, cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural, sportiv vă vor consilia, astfel veți primi cele mai bune recomandări pentru copiii voștri.
De asemenea, cei mici se vor intalni cu vedetele lor preferate, de la care vor afla cum isi petrec vara si cum se distrau ei cand erau mici in vacanta mare, atat de asteptata.

”Fashion Kids”, lansată de Nova TV , este o emisiune produsă de Adela Diaconu, unul dintre cei mai valoroşi producători de emisiuni fashion/lifestyle din România. Despre ”Fashion Kids”, ce se difuzeaza în weekend la Nova TV, Adela spune că îşi dorește la fel ca in sezonul trecut să le dea copiilor sentimentul că aici e televiziunea lor .
”Locul în care cei mici își pot manifesta talentul, creativitatea,  iar părinții vor primi toate noutățile si informațiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialiști pe domeniul lor de activitate.” spune Adela Diaconu.

Prezentatoarea emisiunii, Bianca  Drăghiciu este cea mai frumoasă fetita din lume! Bianca Drăghiciu a câştigat titlul de “Super Model of the World” dar şi premiul special al juriului la concursul Little Miss World Universe 2016″, desfăşurat în Bodrum, Turcia.
Bianca este dezinvolta, spontana, adora ceea ce face si acest lucru se vede pe micul ecran, primul sezon al emisiunii avand un mare succes in randul telespectatorilor.  Emisiunea a fost premiata la mai multe gale de televiziune din România pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle pentru copiii.Adela Diaconu declara ca: ” Avem asteptari la fel de mari si sezonul acesta, mai ales ca Bianca a devenit faimoasa la doar 11 ani”.”Fashion Kids” este singura emisiune TV din România unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod