„Hei lume!” – videoclip nou de la Provincialii

După trei ani de aparentă liniște, timp în care trupa și-a reconfigurat formula de concert și stilul, Provincialii revin în atenția publicului cu videoclipul „Hei, lume!

„Hei, lume!” este o piesă veselă, care vorbește despre bucuria de a trăi în stil propriu. Videoclipul trebuia să fie pe măsură, cu veselie, dans, haz de necaz și un strop de nebunie, în stilul Provincialii adică. Și unde puteau Provincialii să găsească toate cele cerute pentru rețetă, dacă nu la prietenii noștri moldoveni de peste Prut?! S-a filmat pe vapor, în câmp, pe șosele, pe un frig năpraznic, dar toată lumea s-a distrat.
Videoclipul rezultat este o înfrățire a românilor de aici și din Republica Moldova. Alături de trupă, în videoclip apar actori celebri din Moldova: Sergiu Voloc este un personaj care iese din apatie datorită prietenilor și a muzicii Provincialii, iar Emilian Crețu apare în rolul doamnei Dora, mare divă! La rândul lor, Ionuț Ungureanu, Aliona Triboi, Alexandru Rotaru, Eugen Radu, Elvis Cazacu, Emil Marcu, Vadim Tichisan, Cristinel Cantea, Andrei Trifan, Cristinel Mihai și Georgel Cantea au circulat într-o remorcă, au împins mașina cu remorcă cu tot, au gătit pe motorul mașinii, au făcut petrecere pe vapor și tot așa...

Videoclipul este o producție CIO FILM, regia – Ecaterina Iaschevici, imaginea – Sergiu Ciorescu.
„Hei lume!” este o compozitie Alexandu Rotaru, pe versuri de Roxana Bușcă și Monica Mândrescu.
Având la activ 16 ani de activitate și numeroase premii, trupa Provincialii este întâmpinată cu bucurie de susținătorii din toată țara, majoritatea concertelor ținându-se cu casa închisă. Trupa a debutat cu un repertoriu pop rock, dezvoltându-se pe parcursul anilor și către balkan pop și folclor prelucrat în manieră proprie. Ca atare, componența s-a mărit, ajungându-se la 11 membri.
Foarte așteptat de public, noul material este mai mult decât o compoziție nouă. „Hei, lume!” reflectă atitudinea optimistă cu care Provincialii îmbrățișează viața, dar este și o invitație la toleranță și prietenie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod