Bradul de Craciun

Cum să împodobești bradul ca să fie în pas cu moda în 2016

Bradul curcubeu, cel ombre, floral sau cu nuanţe de auriu/albastru deschis/mov sunt câteva dintre noile tendinţe. Descoperă cum să împodobeşti bradul ca să fie la modă!

Bradul curcubeu, cel cu decoraţiuni albe sau cu nuanţe de auriu/albastru deschis/mov sunt câteva dintre noile tendinţe. Descoperă cum să împodobeşti bradul ca să fie la modă!

În fiecare an ne dorim alte decoraţiuni pentru bradul de Crăciun şi chiar dacă te-ai decis asupra unei combinaţii parcă tot îţi sar ochii peste altele care sunt mai frumoase. Combinaţiile de culori şi decoraţiunile pe care le folosim pentru bradul de Crăciun sunt atât de diverse şi ne oferă aşa de multe posibilităţi, încât poate îţi este greu să iei o decizie.

Ca să îţi uşurăm munca îţi prezentăm câteva sugestii ca să împodobeşti bradul într-un mod inedit şi să fie în pas cu moda din 2016:

1.Cum să împodobeşti bradul: explozie de culori

Brad de Craciun foarte colorat

Dacă eşti pasionată de culori şi îţi doreşti un brad foarte vesel, atunci bradul curcubeu poate să fie cea mai bună soluţie pentru tine. De asemenea, tonurile puternice de mov îmbinate cu bej şi albastru pot să fie o altă combinaţie spectaculoasă.

La fel de inedită poate să fie asocierea dintre un brad alb cu decoraţiuni copilărioase, jucării, dulciuri care să aibă culori foarte puternice. 

 

2. Cum să împodobeşti bradul: culori pastelate

Brad de Craciun in culori pastelate


Albastru, mov, roz, galben, bej sunt câteva dintre culorile pastelate pe care le poţi folosi pentru a face un brad rupt din basme. Atmosfera feerică pe care o va creea în cameră te calmează şi te face să visezi cu ochii deschişi.

În plus, culorile pastelate se vor potrivi de minune cu în orice încăpere. 

 

3. Cum să împodobeşti bradul: floral

Brad de Craciun floral

Florile naturale, artificiale, handmade pot să se transforme în cele mai frumoase decoraţiuni pentru bradul de Crăciun. Moda de a împodobi bradul cu flori a cucerit foarte multă lume, iar posibilităţile de culori sunt nenumărate. Romantic şi elegant!

 

4. Cum să împodobeşti bradul: culori metalice

Brad de Craciun in culori metalice

Culorile metalice sunt în tendinţe nu numai în manichiură sau vestimentaţie, ci le poţi folosi cu succes ca să împodobeşti bradul. Astfel, vei avea un brad în pas cu moda în 2016.

Auriu, cupru, argintiu, albastru sunt câteva dintre combinaţiile pe care le poţi folosi pentru a obţine un efect spectaculos. 

 

5. Cum să împodobeşti bradul: ombre

Brad de Craciun ombre

Alb cu negru, argintiu cu albastru regal sunt două dintre opţiunile pentru un brad ombre. Aceste combinaţii sunt inedite şi vei avea un brad împodobit într-un stil unic. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod