Tommy Hilfiger va prezenta la Los Angeles, colecția “See Now. Buy Now” pentru sezonul Primăvară 2017

Pe podium vor fi prezentate piese ce aparțin celei de a doua colecții TommyXGigi, creată în colaborare cu super modelul american Gigi Hadid, care va fi vedeta evenimentului din februarie.
Tommy Hilfiger, companie deținuta de PVH Corp. [NYSE: PVH], este încântată să anunțe că va găzdui fashion show-ul TOMMYNOW pentru Primăvară ’17, în Los Angeles, miercuri, 8 februarie 2016 la ora 5:00 pm PT. Show-ul de podium de pe coasta de vest reprezintă o continuare a angajamentului pe care brandul şi l-a asumat în direcția de inovare şi democratizare a podiumului, creând astfel noi parteneriate şi oportunitatea celebrării talentului local, ce s-a remarcat prin experiența show-ului “Tommy Pier” din Toamna’16, din New York City.

Fashion show-ul reprezintă cea de-a doua colecție ce poate fi achiziționată în plin sezon, încă din timpul prezentării de pe podium, iar modelele vor defila în ținute din Hilfiger Collection pentru Primăvară ’17 si din colecția capsulă TommyXGigi, aceasta fiind cea de-a doua colecție creată împreună cu super modelul Gigi Hadid.
Ca urmare a succesului avut de colecția pentru Toamnă ’16, TOMMYNOW, ce a fost prezentata la New York Fashion Week, şi în care s-au epuizat peste noapte câteva ținute din colecție, prezentarea pentru Primăvară ’17 va funcționa pe aceeaşi platformă “See Now. Buy Now”. Show-ul pentru Primăvară ’17 va avea loc pe Venice Beach, in Los Angeles – o celebrare a stilului de viață californian, ce a folosit drept sursă de inspirație pentru cea de-a doua colecție TommyXGigi collection.

“TOMMYNOW este despre incluziune, fuziunea dintre modă si entertainment, un omagiu adus culturii pop si conectarea consumatorilor nostri globali cu experiențe fashion inspiraționale si neaşteptate.
Look-ul casual, cool, chic, care domină în acest sezon lumea modei, a fost născut si dezvoltat în L.A., si am certitudinea că această prezentare va fi ca la ea acasă în Venice Beach. În septembrie, TOMMYNOW a condus mişcarea de democratizare şi reinventare ce are loc în acest moment în industria de modă, de aceea sunt bucuros să aduc pe podium atmosfera plină de entuziasm și energie a colecției în această prezentare de modă din L.A.. Colecțiile pentru Primăvară ’17 au fost create cu ajutorul inspirației oferită de spiritul Coastei de Vest, iar Gigi şi cu mine am fost încântați să mixam elemente ale stilului său de viață californian cu elemente din atmosfera festivalurilor de muzică, pe care apoi le-am integrat în a doua colecție TommyXGigi.”, a declarat Tommy Hilfiger.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod