HBO2 și HBO3 sunt disponibile de astăzi în România

Începând de astăzi, oferta HBO România este completată de două posturi noi: HBO2 și HBO3, ambele disponibile în format SD și HD.  Toate posturile din portofoliul HBO: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, împreună cu versiunile lor HD vor avea disponibilă opțiunea de a selecta dublaj în limba maghiară.

HBO2 propune programe pentru întreaga familie: de la comedii și filme pentru copii, la filme de acțiune și thrillere, postul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinților.


Acestea sunt doar câteva din producțiile care vor avea premiera în curând la HBO2: How to Train Your Dragon 2/Cum să îți dresezi dragonul 2, Night at the Museum: Secret of the Tomb/O noapte la muzeu: Secretul Faraonului, X-Men, Guardians of the Galaxy/Gardienii galaxiei și multe altele.

HBO2 s-a bucurat de aprecierea publicului în țările în care este disponibil, astfel că HBO România îl pune de acum la dispoziția telespectatorilor săi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod