Roberto Cavalli i-a predat "stafeta" creativa lui Peter Dundas! Cum arata noua colectie Just Cavalli?

Cine a spus ca “Rock’n Roll-ul” este demodat? Cu siguranta, acesta nu a fost Roberto Cavalli! Anul acesta designerul italian a lasat la o parte pasiunea pentru yaht-uri si calatorii, in favoarea muzicii, energiei si imaginii transmise de starurile rock&roll in timpul sesiunilor foto, concertelor si a vietii de zi cu zi. 
Cea mai recenta campanie de imagine pentru linia “young&affordable”, Just Cavalli ii are in centrul atentiei pe tinerele modelele Louis Bauvir si Stefi Argelich. Fotografiata de Richard Bush, colectia disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro surprinde aerul relaxat, boem si artistic al liniei care se adreseaza celor cu o atitudine increzatoare, personalitate puternica, un spirit liber si increzator.

Femeia Just Cavalli nu ezita sa poarte o pereche de jeans cu aspect uzat, dar va arata in acelasi timp stapana pe forta sa de seductie intr-o rochie cu imprimeu leopard, detalii din piele si capse.
Colectia este construita in jurul unor piese indraznete, animate de imprimeuri si detalii extravagante: seturi din denim, rochii cu pliseuri si volane, top-uri si evident salopete cu animal print si imprimeuri “all over”.

Schimbarea de directie a colectiei ii apartine si noului director de creatie, Peter Dundas care se ocupa inca de anul trecut de colectiile feminine, masculine si de accesorii Roberto Cavalli, Cavalli Class si Home, precum si Just Cavalli.

De origine norvegiana, Peter Dundas a studiat la prestigiosul colegiu Parsons din U.S.A., a lucrat ca designer de costume pentru Comedie Francaise din Paris, apoi ca asistent designigner pentru Jean Paul Gaultier.
In anul 2000 s-a  mutat la Christian Lacroix, iar apoi a devenit chief designer pentru Roberto Cavalli in Florenta. In 2005 a fost numit director creativ pentru Emanuel Ungaro, iar in 2008 director artistic pentru Emilio Pucci. In 2010, Dundas a fost numit director creativ pentru Revillon, parte din compania Yves Salomon, pentru ca in 2015 sa revina la Roberto Cavalli.

Acesta il descrie ca fiind unul dintre cei mai creativi designeri ai generatiei sale, ghidat in munca sa de instinct, si spontaneitate.
Personalitate eclectica, Dundas isi schiteaza colectiile sub influenta prezentului, a pasiunilor si a muzelor sale din lumea celebritatilor internationale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod