GreeG și Onuc sunt noii prezentatori ai matinalului de la ProFM

Pentru că sunt ai tăi și vocile lor te însoțesc de ani de zile. Pentru că sunt exact cum cere matinalul: tineri, voioși, cu bancuri cât cuprinde, cu diplomă în internet și premianți la muzică! Pentru că vedetele din România sunt cele mai bune prietene ale lor și se cunosc chiar cu toată lumea. Pentru că diminețile nu au secrete în față lor.

Luni dimineață începe show-ul la ProFM, iar GreeG și Onuc sunt noii prezentatori ai matinalului. Ii veti putea asculta in fiecare zi, de luni pana vineri, intre 07.00 si 10.00 dimineata. GreeG s-a specializat în trezit la patru dimineața în cei mai bine de doi ani de când face matinal, iar Onuc este maestru al afterhours-ului.

Amândoi iubesc radioul și muzica.  

La începutul carierei, GreeG a făcut echipă în radio chiar și cu Măruța, iar din 2005 a intrat in echipa ProFM. A lucrat la Media Pro Music și a produs muzică alături de Onuc. Marius Onuc lucrează în radio de mai bine de 17 ani. Originar din Satu-Mare a trecut prin Radio Transilvania și InfoPro, până a ajuns la ProFM, unde alături de colegul GreeG a făcut istoria audiențelor de succes pe tronsonul de seară.
Amândoi au cochetat și cu televiziunea. De la LOL la MTV, până la Spărgătorii de Râs pe Sport.ro, și proiecte special, cum ar fi Vis De Femeie!

Cum de la radio & TV până la pupitrul unor spectacole impresionante nu este decât un pas, împreună, GreeG și Onuc, sunt singurii DJ-i din România care au mixat la pupitrul unor spectacole precum Sensation - Ocean Of White, sau Swedish House Mafia! Amândoi așteaptă cu sufletul la gură dimineața de luni, 12 septembrie.

Cine nu așteaptă cu nerăbdare prima zi de școală? Cine nu așteaptă cu neliniște în suflet să audă ceasul dimineața? Cine-i așteaptă dimineață pe GreeG & Onuc? Cu siguranță șefii, ca să-i audă la radio și să-și merite salariul. Păi și dacă nu râzi cu alții, sigur zâmbești cu noi. Abia aștept să vin dimineata la radio și să mă întreb "Oare Onuc ajunge azi la emisiune?" a spus GreeG în timp ce trăgea cu ochiul la ce pregătește Onuc.  

Acesta nu a întârziat să-i răspundă: „ Cine nu își dorește să se trezească zilnic la 5:30? Iubesc diminețile cu aromă de tochitură, usturoi și sărmăluțe.

De ce? Pentru că asta e mic dejunul campionului Greeg, colegul de emisiune. In rest, promitem să nu facem promisiuni. Vorbe, nu fapte, că doar suntem la radio. O să-ți placă!” a adăugat Marius Onuc!

Cătălin Ivan, Manager Programe ProFM România, îi completează pe cei doi prezentatori cu detalii despre  grilă și matinal. „Suntem în permanență atenți la nevoile ascultătorilor și facem periodic ajustări de conținut Unele dintre ele, oricât ne-am dori, nu pot fi făcute discret. GreeG și Onuc au misiunea de a crea pentru fiecare ascultător, un companion prietenos, amuzant, dar realist, bazat în mai mare măsură pe relațiile interumane și nevoile oamenilor de a se regăsi în orice se discută la radio.

Sunt caracteristici pe care le vom adapta la toate programele ProFM și care vor genera la rândul lor schimbări sesizabile în viitorul apropiat.”  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod