Regenerarea tenului prin radiofrecvență tripolară și fototerapie

După o vară extrem de călduroasă și cu multe expuneri la radiațiile UV, regenerarea dermului se impune în această perioadă. Specialiștii în domeniul esteticii recomandă radiofrecvența - terapia umitoare cu rezultate vizibile în tratamentul de lifting facial dar și în tratarea celulitei.

Pe lângă tratamentul de curățare și hidratare de care dermul trebuie să beneficieze frecvent, medicul dermatolog, Daniela Cățănaș recomandă și radiofrecvența care ajută la intensificarea efectului de regenerare a pielii.
Recomandarea mea pentru acest sezon este aparatul Magicpolar ce folosește radiofrecvența tripolară și fototerapia cu led-uri roșii și albastre pentru a stimula secreția de colagen, a diminua țesutul adipos și a combate efectele îmbătrânirii dermului. Indicațiile accestui tratament sunt: pielea laxă și flască lipsită de elasticitate, riduri fine, cicatrici postacneice, cearcăne, pori dilatați. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință”, susține dr. Daniela Cățănaș.

Radiofrecvența ajută la o mai bună oxigenare a țesuturilor.
Terapia este non invazivă, se resimte doar o ușoară căldură pe zona de tratament. Practic, căldura determină sinteza de colagen, proces ce continuă și după terminarea ședinței. Pentru tratamentele faciale sunt recomandate între 6-8 ședințe .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod