RESERVED în cea mai nouă destinație de shopping din București

Joi, 8 septembrie 2016, Reserved a lansat al unsprezecelea magazin din România în ParkLake, cea mai nouă destinație de shopping din București. De-a lungul întregii zile a lansării, noul magazin a găzduit un style party animat de concertul susținut de Corina chiar pe catwalk-ul din magazin.

Mulțimea adunată pentru lansarea noului magazin Reserved a început petrecerea încă de la primele ore ale dimineții, alături de gazda evenimentului, Corina, care i-a invitat pe toți cei prezenți să își creeze outfituri cu ajutorul consultanților de stil din echipa magazinului, și să devină modele pentru o zi pe catwalk-ul Reserved.

Petrecerea a continuat pe parcursul întregii zile cu muzică by DJ Radu, fashion GIFs, shopping și reduceri speciale, iar finalul petrecerii a venit cu o nouă surpriză, un concert Corina chiar pe catwalk-ul din magazin.  

În noul magazin Reserved ParkLake vei găsi toate colecțiile brandului: Women și Men – Modern, Street Fashion, YFL și Kids, pe o suprafață de 2500 de metri pătrați. De asemenea Reserved ParkLake este cel de-al treilea magazin al brandului care are o echipă de consultanți de stil. Ei vor fi alături de tine pentru o experiență de shopping cât mai plăcută și te vor ajuta să găsești outfitul pe care ți-l dorești.

Reserved întâmpină noul sezon cu o serie de reinterpretări creative, versatile și super purtabile. Accentele de grunge romantic, normcore și preppy relaxat alcătuiesc ținute confortabile, dar în același timp sexy, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi. Colecțiile Women Modern și Street vor aduce în garderoba ta o eleganță clasică bazată pe accente grafice alb-negru. Între toate tendințele din colecțiile de toamnă, cu siguranță vei găsi o mulțime de piese practice de zi cu zi, dar și piese glamour pentru seri petrecute în oraș.

În colecția Modern pentru bărbați, granița ce desparte ținutele casual de cele formale este din ce în ce mai puțin importantă. Colecția include două siluete principale: modern slim fit și classic regular fit, iar paleta de culori a liniei este simplă, bazată pe alb, albastru, bleumarin și negru. Deși aceste culori nu par îndrăznețe, texturile versatile ale materialelor, de la twill la jacquard, sunt departe de a fi plictisitoare. Linia Modern a fost creată pentru ca hainele tale să fie ușor de asortat și să-ți poți compune o ținută fără efort.

Vizitează noul magazin Reserved din ParkLake Mall și găsește-ți outfituri inspirate pentru noul sezon, cu ajutorul consultanților de stil Reserved!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod