Ela Crăciun, mândră de copiii ei: băiatul a terminat cu media 9,88, iar fetița merge pentru prima dată la școală

Ela Crăciun a trăit mari emoții zilele trecute, odată cu încheierea anului de studii al copiilor săi. Alex și Alesia s-au dovedit a fi extrem de silitori la învățătură și se pregătesc acum pentru o nouă etapă a vieții. Mai întâi, Ela a participat la serbarea de sfârșit de an la grădinița fetiței sale.

„Alesia are acum șase ani și se pregătește pentru a merge, în toamnă, pentru prima dată la școală. Anii de grădiniță au fost foarte utili pentru dezvoltarea ei personală.

Mă bucur să am o fetiță atât de sociabilă și de ambițioasă. S-a acomodat foarte bine cu colectivul în care a crescut. A învățat să scrie și să citească de la vârstă fragedă. Îi place lumea showbiz-ului, a televiziunii. Adoră să pozeze, să se filmeze. În toamnă va începe clasa pregătitoare. Va intra într-un colectiv nou, dar sunt sigură că se va acomoda rapid, pentru că este foarte sociabilă”, mărturisește Ela Crăciun.

Pe de altă parte, băiatul vedetei a încheiat clasa a cincea cu o medie impresionantă: 9.88.

"Sunt atât de mândră de el! De băiatul care a devenit și de omul minunat în care se transformă. Alex este pasionat de matematică, dar, în mod special, de tot ce ține de natură și de protejarea ei. Îi place să meargă în drumeții și să analizeze plantele, animalele, și să facă ce îi stă în putere pentru a le ocroti. Cred că în viitor se va implica în proiecte ecologice. Sunt tare mândră de el!”, adaugă vedeta.

Ela Crăciun este prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, și deține blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România pentru care a fost premiată de șase ori în ultima jumăte de an.


Vedeta, supranumită în mediul online drept SuperMom, este însărcinată în prezent în cinci luni și va aduce pe lume, în toamnă, cel de-al treilea copil al său.

Anul trecut, Ela Crăciun a organizat șase edițiii ale proiectului Super Mame cu Super Puteri, la care au participat la speakeri specialiști din diverse domenii și persoane publice precum Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Șerban Copoț, Andreea Bănică. Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni.
 
Foto:  Arhiva personala

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod