Află ce model de bucătărie ți se potrivește cel mai bine în funcție de personalitatea ta

Personalitatea ta se reflectă de cele mai multe ori în orice gest. Casa este pentru noi cel mai frumos loc, unde ne petrecem momentele de relaxare, de aceea aceasta trebuie să ne definească perfect personalitatea. Dacă ești o fire rebelă, clasică sau romantică află că bucătăria, locul cel mai utilizat al casei trebuie să-ți ofere stabilitatea și confortul de care ai nevoie după o zi grea.

Specialiștii SiPro îți vor spune ce model de bucătărie ți se potrivește cel mai bine în funcție de personalitatea ta:

1. Bucătăria clasică se potrivește de miniune persoanelor conservatoare

Dacă ești un iubitor al obiectelor clasice și ești atașat de tradiție sau cultură cu acest tip de bucătărie îți vei crea ambientul perfect pentru a te simți în largul tău atunci când îți petreci orele de relaxare gătind sau degustând un vin bun cu prietenii tăi.

Bucătăria a devenit un loc în care oamenii iubesc să-și petreacă timpul liber. Bucătăria clasică te va ajuta să obții o reflecție frumoasă a stilului personal. Este adaptabilă oricărui spațiu interior, indiferent că îți dorești corpuri care se îmbină perfect cu peretele sau corpuri insulare, pentru a crea un spațiu de relaxare al întregii familii.

2. Bucătăria glossy este perfectă pentru persoanele extravagante

Ești o persoană deschisă la nou careia îi plac schimbările și lucrurile moderne? Află că acest tip de bucătărie este perfectă pentru casa ta.

Designul modern este menit să fie antiteza stilurilor de design anterioare cele care propun texturi grele și tonuri de lemn masiv în întreaga casa. Prin urmare, majoritatea componentelor de design modern includ linii curate, drepte, fără detalii suplimentare. Dacă ai o personalitate puternică, bucătăria modernă te va reprezenta cu desavarșire. Poți alege din multitudinea de bucătării glossy concepute să ofere casei tale bun gust și rafinament într-un mod aparte.

3. Bucătăriile rustice pot fi alegerea ideală pentru personalitățile libertine

De obicei dacă ești o fire libertină care adoră să-și petreacă timpul plimbându-se sau desfășurând activități în natură acest tip de bucătărie poate fi perfectă pentru personalitatea ta.

Ea poate aduce casei tale un aer boem perfect pentru zilele în care vrei să profiți de un moment de relaxare. Accentele rustice ce însoțesc corpurile pentru cuptor sau hotă și câteva coșuri împletite sunt tot ce trebuie pentru a completa aerul rafinat. Cu ajutorul acesteia poți aduce câteva elemente din natură chiar la tine în casă. Bucătăria rustică poate fi alegerea ideală pentru persoanele îndrăznețe care iubesc viața și natura. Energia pozitivă nu va lipsi din casa ta dacă alegi acest stil nonconformist.

Mai multe sfaturi personalizate si ajutor in amenajarea casei tale, gasesti pe www.sipro.ro sau intr-unul dintre showroom-urile noastre din piata Unirii sau Baneasa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod