De 10 ani, Radio ZU este numărul 1 pe București

Radio ZU și Romantic FM, părți ale Intact Media Group, sunt două dintre radiourile preferate ale românilor și de data aceasta.
Cel mai recent studiu de audiență radio reconfirmă poziția de lider a Radio ZU, radio care din momentul în care s-a lansat, acum 10 ani, s-a menținut pe locul 1 în București. Datele prezentate mai jos au ca sursă Studiul de Audiență Radio realizat între 8 ianuarie – 22 aprilie 2018 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH SRL.

De 10 ani, Radio ZU numărul 1 pe București

Radio ZU rămâne cel mai iubit radio pentru ascultătorii din București, în timp ce pe plan național și urban își consolidează cea de-a doua poziție.
Ca să-și răsplătească ascultătorii, Radio ZU pregătește în această perioadă cel mai mare concert din România, Forza ZU 2018. Ediția de anul acesta iese din tiparele edițiilor trecute și vine cu 4 zile pline cu de toate, la Iași. Proiecții de filme, street food, concerte în fiecare seară și, bineînțeles, marele concert din 26 mai cu cei peste 30 de artiști de top confirmați în Morning ZU.

Locuitorii din Urban petrec mai mult timp cu urechile pe ZU

Postul de radio de la care Mihai Morar și Daniel Buzdugan dau trezirea românilor în fiecare dimineață rămâne în continuare cel mai ascultat din capitală.
În acest moment, Radio ZU este postul preferat pentru nu mai puțin de 265.400 de bucureșteni. În plus, Radio ZU are o cotă de piață de 11.4%.

La nivel urban, Radio ZU ocupă locul doi în top cu  811.400 de ascultători și o cotă de piață de 12,3%, în creștere față de cifrele înregistrate în toamnă. La nivel național, ZU ocupă a doua poziție cu o cotă de piață de 8,5 % și un total de 1.893.200 de ascultători.

Romantic Fm crește în preferințele ascultătorilor!

Romantic Fm câștigă noi ascultatori în rândul publicului bucureștean, fiind preferat zilnic de peste 100.000 de ascultători, cu o cotă de piață de 5.4%, potrivit ultimului Studiu de Audiență Radio, pentru perioada 8 ianuarie -22 aprilie 2018.

Unul dintre cele mai longevive și îndrăgite radiouri din FM este apreciat atât pentru varietatea și originalitatea selecției muzicale, cât și pentru atmosfera romantică, unica, de pe 101.9 Fm în Bucuresti, 98.6.
FM în Iași și pe romanticfm.ro.

*Studiului de Audienţă Radio, realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L., în perioada 8 ianuarie – 22 aprilie 2018.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod