Daydreaming in Bucharest with Blond:ish

Duminica, 28 Mai 2017, intre orele 15 si 23PM, Daydreaming Experience prezinta Daydreaming in Bucharest with Blond:ish la Clubul Diplomatic.
Blond:ish, duo-ul format din Anstascia D'elene si Vivie Ann Bakos a avut o multime de petreceri atipice in intreaga lume, care au contribuit la intarirea dragostei lor neobisnuite pentru muzica si au demonstrat ca muzica vorbeste mai presus decat cuvintele. Printre experientele muzicale ale trupei se regasesc prestatii pe cele mai mari scene din lume: Burning Man, Boiler Room, precum si colaborari cu Ibiza Global Radio, BBC Radio. Prin remixurile realizate pentru mai multi artisti de renume, duo-ul a reusit intr-un timp relativ scurt sa capteze atentia industriei muzicale electronice.

Despre brand:
Daydreaming Experience a reusit sa construiasca o comunitate de oameni indragostiti de muzica, vibe-uri pozitive si soare printr-o serie de evenimente iesite din tipar. 9 evenimente, 4 orase si una dintre scenele UNTOLD Festival: Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Mamaia au reunit peste 40.000 de oameni care s-au bucurat de muzica a peste 35 de DJ internaționali in locatii precum Rooftop Iulius Mall, Iulius Park, Rooftop Promenada Mall si Plaja H2O.

⌲ LineUP:
BLOND:ISH  
Marwan 
Mano Andrei



⌲ Event link: https://www.facebook.com/events/1863355713938864/

✔ The event is strictly 18+.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod