Dana Savuica a invatat sa traiasca inteligent mii de oameni in toata tara!

Dupa succesul de care s-a bucurat in tara, Caravana Traieste Inteligent revine la Bucuresti pe 23 noiembrie, ora 17.00, la Brasserie Cotroceni, (Dr. Ernest Juvara 3-5) acolo unde Dana Savuica impreuna cu invitatii sai ne va oferi cateva ore de rasfat cu stil.

"Dupa aproape un an de zile in care am calatorit prin tara cu evenimentele Traieste Inteligent, pot spune ca am intrat in legatura cu multa lume, impartasind informatii, idei, ganduri si recomandari despre cum sa traim frumos, intr-o societate de consum.
Din multitudinea de produse si servicii oferite pe piata, cum le selectam pe cele care sunt competitive cu cerintele noastre?! Acesta este obiectivul meu si subiectul evenimentelor Traieste Inteligent! Astfel, produsele de infrumusetare, accesoriile si hainele care ne contureaza imaginea, dialogul despre tentatiile pe care le descoperim la tot pasul, locurile pe care le frecventam, le-am descoperit pe parcursul calatoriilor mele care ajung in Capitala. Locul unde se va tine evenimentul este Brasserie Cotroceni, un restaurant destinat elegantei, bunului gust si oamenilor care isi doresc un anumit stil de viata.
Partenerii mei vor veni din nou cu recomandari despre arta machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre coafuri realizate cu peria minune Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, despre ingrijirea tenului Gerovital de la Farmec si despre tendintele acestei toamne prin colectia de haine si bijuterii MeliMelo si ciorapi de la Adesgo. Frumusetea nu tine doar de exterior, ci si de interior, asa ca Beauty Help va dezvaluie secretele mentinerii sanatatii, frumusetii, tineretii tenului din interior si va oferi momentul descoperirii unui produs minune.
Va asigur ca ziua va fi marcata de gustul cu merisor si lamaie al berii Redd's, dar si de dialogul fresh cu scriitoarea Corina Ozon!
", ne declara Dana Savuica, promotorul evenimentelor Traieste Inteligent.

Parteneri media: Eva.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod