Xenia Deli

Moldoveanca din videoclipul lui Justin Bieber s-a căsătorit cu un multimilionar

Xenia Deli, moldoveanca devenită faimoasă după ce a apărut în videoclipul "What Do You Mean?" al lui Justin Bieber s-a căsătorit cu un multimilionar egiptean de 63 de ani.

Frumoasa moldoveancă despre care se spune că i-a cucerit inima celebrului Justin Bieber are 26 de ani şi a împărtăşit un filmuleţ de la nunta ei cu omul de afaceri egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif.

Cei doi s-au căsătorit în iunie anul acesta în Santorini, iar nunta se pare că a costat 1 milion de euro, scrie publicaţia DailyMail.

Nunta Xenia Deli

Marele eveniment a avut loc în satul Pyrgos, de pe insula Santorini, la apusul soarelui, cu vedere spre plajă şi spre un vulcan local. Modelul apare în rochie albă de mireasă, decorată abundent cu dantelă, şi un voal foarte lung.

Iar decorațiunile sunt și ele de asemenea în nuanțe deschise, iar printre flori predomină orhideele.

Nunta Xenia Deli

Nunta Xenia Deli

După ce au petrecut câteva zile în Santorini, cei doi au continuat luna de miere în Elveţia (unde locuiesc părinţii miresei), după care şi-au luat zborul în Paris şi Lisabona.

La scurtă vreme după ce au devenit soţ şi soţie, Xenia îşi surpinde fanii cu un video spectaculos de la nunta sa din Santorini.




Videoclipul "What do you mean" în care Xenia Deli apare alături de Justin Bieber în scene senzuale

16 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod