Cum erau „Vulturii de noapte” in copilarie?

Victor Slav: „Ce noroc pe noi ca ne-am intersectat acum, cand suntem mult mai cerebrali”

Filmarile pentru show-ul "Vulturii de noapte" au demarat in forta, un bun prilej pentru cei trei prezentatori, Giani Kirita, Victor Slav si Catalin Cazacu sa faca ce stiu ei mai bine; sa se distreze. Au dansat, s-au tachinat, s-au antrenat, pentru ca, in final, sa se provoace reciproc la cel mai in voga joc al copilariei zilelor noastre: Bottle Flip. Nici unul nu a reusit sa reusit sa plaseze sticla in pozitie verticala, dar distractia a fost pe masura show-ului pe care il prezinta si un bun prilej sa-si aminteasca de vremurile cand erau lipsiti de griji.

Giani Kirita si Victor Slav au tinut neaparat sa precizeze care ar fi fost rolurile lor daca s-ar fi intalnit in perioada copilariei lor, intr-un savuros exercitiu de imaginatie.

"Am fi fost pe acelasi calapod, exact cum suntem acum, dar mai mici si mai nebuni, mult mai nebuni, de 10 ori mai nebuni.

Suntem trei tipologii diferite. In scoala generala eu faceam echipele de fotbal, vedeam care e slab, care e gras, ii selectam. Cu Catalin Cazacu as fi avut probleme pentru ca si el este un caracter puternic, cu siguranta iesea minimum o bataie, dar il dadeam dupa mine, ca sunt mai mare. Pe Victor il vad frumuselul ala al scolii dupa care alearga toate fetele.  In cadrul unei echipe de fotbal, pe Victor l-as vedea la creatie, mijlocas, iar pe Cazacu il vad de actiune, il vad de <bataie>, il vad fundas", a povestit Giani Kirita.


Victor Slav este recunoscator ca i-a intalnit pe cei doi colegi ai sai, acum la maturitate. Recunoaste ca, cel putin aparent, a fost un copil cuminte, chiar "un copil exemplar".

"Doamne fereste, daca deveneam prieteni  in copilarie, dadeam foc la sat. Dumnezeu a  aseaza bine lucrurile, ce noroc pe noi ca ne-am intersectat acum, cand suntem mult mai cerebrali. Daca ne-am fi cunoscut in perioada copilariei eu, cu siguranta, mi-as fi pastrat rolul asta de aparent cel mai cuminte, Giani ar fi fost ala cel mai bataus, ar fi fost <cainele>, si Cazacu pus pe sotii.
Il vad facand ceva, orice, ca sa ii dea foc lui Giani sa sara la bataie. Ar fi bagat batul prin gard. Parca ne si vad, noi trei, iesiti in fata blocului, Giani sau Cazacu m-ar fi trimis la inaintare sa ma bag in seama cu o fata, ca sa cautam scandal", a spus Victor Slav.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod