Cum erau „Vulturii de noapte” in copilarie?



Daca in privinta rolurilor raman constanti, in ceea ce priveste perioada copilariei, fiecare dintre cei trei vulturi are o poveste diferita. Catalin Cazacu isi aminteste ca era un copil linistit, focusat pe sport, care se antrena si in timpul vacantelor, ravnind "peste gard" la relaxarea celorlalti copii.

"Ma uitam la copiii care mergeau la strand si aveau vacante. Eu nu le-am avut, mi le-am dorit in acel moment, dar pentru ca am fost invatat sa iubesc ceea ce fac nu am avut nici timp, nici bani sa fac prostiile pe care le faceau alti copii, lucru care poate m-a salvat de multe intamplari negative, si, per total, m-a facut omul ce sunt", remomoreaza campionul la motociclism care spune ca cea mai mare nazbatie a fost sa fure o sanie, "lucru care s-a terminat intr-un copac".

La antipozi sunt Giani Kirita si Victor Slav.

Primul isi caracterizeaza copilaria ca fiind exploziva, cu multe geamuri sparte si bucurandu-se de toate avantajele copilariei petrecute la tara; cataratul in pomi, fotbal pe camp, alergat pe campuri. Cel din urma se descrie ca un "copil aparent exemplar" care adora perioadele petrecute la bunici intr-o zona "gen Humulesti, fara electricitate, cu prispa, cu animale, cu garla", unde a trait "o copilarie adevarata, cu culesul de vie, cules de corcoduse, cu mancat la masa din aia mica rotunda, cu scaunele, si  mamaliga cu sfoara".
 

Nu ratati intalnirea cu cei trei buni prieteni, Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, mereu pusi pe distractie, intr-o noua editie "Vulturii de noapte, marti, 9 aprilie, incepand cu ora 23.00, la Kanal D.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod