Cum a reușit Andreea Marin să dea restart organismului la 44 de ani

Andreea Marin a dat un bine-meritat restart organismului adoptând un stil de viață sănătos care a ajutat-o să scape de problemele de sănătate cu care se confrunta în urma cu câțiva ani.
Vedeta a traversat o perioadă dificilă, cu multe complicații de ordin medical, neștiind la acea vreme că toate complicațiile proveneau de la un dezechilibru general al organismului.

Abia după ce s-a documentat, vedeta a apelat la medici, la specialiști pentru a-și curăța organismul prin detoxifiere, a început să consume fructe și legume bio cultivate în gradina casei și să facă sport frecvent, de trei ori pe săptămână, la Bodyshape.

Andreea Marin a povestit prin ce a trecut în ultimii ani și cum a ajuns la un echilibru minte-trup-suflet în cadrul unui seminar organizat de Irina Alionte și echipa Bodyshape, sala de sport pe care o frecventează vedeta și care a ajutat-o să se reîndrăgostească de mișcare. 

“A existat o poveste care m-a schimbat în mod profund.
A început într-un moment din viața mea când nu mi-a fost bine. Am avut o nefericire împreună cu lipsa de sănătate. Ele merg mână în mână, corpul începe să sufere și sa dea semnale că nu ești în regulă. 

În momentul acela luasem 20 de kilograme în plus deși făceam sport de cinci ori pe săptămână.

Eram bolnavă. Nu era o problemă care să țină de neglijență, pentru că eram ambițioasă și, totuși, nu scăpam de un gram deși făceam sport. Corpul meu avea o problemă de sănătate. Făceam lucrurile de capul meu, fără specialiști.

A fost momentul în care am descoperit ce înseamnă detoxifierea, o dietă corecta făcută sunt supraveghere într-un centru specializat unde ai parte de izolarea de ritmul cotidian care nu îți dă liniște, specialiști care îți gătesc ce trebuie la o oră și jumătate, aparatele și terapiile care îți curăță corpul. 

Apoi, mișcarea pentru mine reprezintă viața.
Mi-am pus în programul meu ora de sport, mi-am impus și nu am regretat. Mișcarea înseamnă nu doar silueta ci și respirație și transpirație și energie pozitivă. 

Am intrat în această echipă minunată de la Bodyshape alături de oameni de toate vârstele, mai supli, mai corpolenți, care s-au îndragostit practic de acest mod de a face sport, 45 de minute, de trei ori pe săptămână. Sunt cazuri impresionante de oameni care au slăbit zeci de kilograme, chiar dacă nu făcuseră sport până atunci.

Cei din echipa Bodyshape sunt extraordinari, sunt extrem de voioși tot timpul. Întotdeauna îi găsești cu zâmbetul pe buze și stiu cum să îți mențină starea de bine. Nu ne lasă să stăm, dar nu ne împing nici cu o țeapă de la spate.
Ne fac să ne dorim să ne schimbăm. Apoi, au argumente, știu meserie și demonstrează prin oameni pe care îi vedem zi de zi:  zeci de kilograme pierdute. Transformările sunt incredibile. 

Tot ei te învață cum e cu nutriția. Urmăm mereu cursuri pe acest subiect, cum să faci să nu îți fie atât de greu să mănânci normal, dar organizat. Este o echipă de campioni cu medalii și diplome. 

Odată ce ai început acest program nu te mai poți lăsa pentru că îți place și vezi rezultate”, a povestit vedeta in cadrul seminarului RESTART. 

În cadrul evenimentului au luat cuvântul și Flavius Ursachi, expert în transformare corporală la Bodyshape, Triplu campion național de Culturism si Fitness la categoria Men Physique, precum și Dr.
Spinean Alina, nutriționist, membru fondator Atasagon Detox& Wellbeing din Brașov. În plus, Iuliana Marciuc a povestit cum a început să facă sport, pentru prima dată, la 51 de ani și cum și-a întinerit vârsta metabolică cu 12 ani, la Bodyshape.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod