Cove se întoarce în zi de sărbătoare la Vorbește lumea

Luni, 29 ianuarie, este o zi specială cu două motive serioase de sărbătoare – se implinesc 600 de ediții Vorbește lumea și Cove revine alături de Adela în platoul emisiunii. Cu ocazia celor 600 de ediții, echipa Vorbește lumea va sărbători alături de popoarele lumii! Cele mai reprezentative comunități, ce trăiesc în România, vor petrece alături de Adela și Cove în sufrageria lor și vor aduce bucate alese și adevărate talente.

Chiar dacă a fost plecat în căutarea unor băieți buni de însurătoare, gata să își găsească sufletul pereche, Cove a păstrat tot timpul legătura cu Adela: Mi-a fost dor de colegii mei de la Vorbește lumea și de atmosfera care se creează în fiecare zi în platou, însă am fost cu ochii pe ei! Nimic nu mi-a scăpat! Aș vrea să le mulțumesc invitaților noștri speciali, care au fost alături de Adela și au păstrat cu succes spiritul emisiunii și le-au oferit telespectatorilor veselie și voie bună! De luni ne revedem în fiecare dimineață și mă bucur să mă întorc exact când sărbătorim 600 de ediții! Am pregătit multe surprize care trec de granițele țării și o să fie spectacol la superlativ!

Machedonii, armenii, rușii, japonezii, mexicanii, grecii, irlandezii, românii și tătarii vor aduce câte o bucățică din cultura lor și vor împărtăși cu telespectatorii dansuri și mâncăruri tradiționale, costume populare, arte marțiale.

Nu vor lipsi nici dansurile indiene, ritmurile africane și cele turcești.
Monica Dascălu și Oana Andoni, frumoasele prezentatoare,  vor fi alături de Adela și Cove pentru a sărbători cele 600 de ediții. Luni, de la 10:30, după Știrile PRO TV, telespectatori sunt invitați să ia parte la un adevărat spectacol, numai la Vorbește lumea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod