Call Me By Your Name

Cele 9 filme nominalizate la Oscar anul acesta. Trebuie sa le vezi!

Nominalizările la Oscar 2018 au fost anunţate pe 23 ianuarie, într-o conferinţă ce a avut loc la Samuel Goldwyn Theater din Los Angeles.

Nouă producţii s-au calificat în categoria „Cel mai bun film”, inclusiv filme de buget mic sau independente. Toate filmele nominalizate în această categorie rulează pe marile noastre ecrane, au fost difuzate sau urmează să fie distribuite în țara noastră. Iată o prezentare a filmelor și a motivelor pentru care nu trebuie să le ratezi.

Call Me By Your Name

„Strigă-mă pe numele tău”, noul film al lui Luca Guadagnino, este povestea senzuală şi ezoterică a unei prime iubiri, inspirată după romanul de succes al lui André Aciman. A primit 10 minute de ovații în picioare la proiecția de la New York Film Festival, un record în istoria festivalului.
În vara lui 1983, în nordul Italiei, Elio Perlman (Timothée Chalamet), un tânăr americano-italian de 17 ani, locuieşte în vila familiei, transcriind şi cântând muzică clasică.

Într-o bună zi, Oliver (Armie Hammer), un american şarmant, soseşte la vilă. În mijlocul unei splendori naturale scăldate de soarele meridional, Elio şi Oliver descoperă frumuseţea ameţitoare a primei iubiri.

27 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod