Corina isi perfectioneaza vocea pe piesele lui Adele

Corina se numara printre artistii din Romania care isi perfectioneaza vocea alaturi de Lucia Ciobotaru, unul dintre cei mai apreciati profesori de Complete Vocal Tehnique din Europa.
Cantareata a inceput de o luna cursurile la Atelierul de Voce si a luat ca studiu de caz piesele lui Adele.

Adele este o artista pe care o admir foarte mult. Piesele ei sunt foarte grele si ai nevoie de o tehnica vocala complexa pentru a reusi sa le canti impecabil. Lucia este o profesoara minunata, alaturi de care invat acum si mai multe lucruri ce tin de modul in care pot sa-mi folosesc vocea. Ca artist, este important sa nu ma limitez la ceea ce stiu, sa studiez incontinuu, sa fiu mereu mai buna in ceea ce fac.
Ma bucur ca o am acum alaturi de mine pe Lucia
”, declara Corina.

Lucia Ciobotaru lucreaza cu mai multi artisti din Romania precum Loredana, Nadir, Cornel Ilie si Ellie White.

Lucia Ciobotaru este profesor autorizat de CVT (Complete Vocal Techique), are patru scoli de voce in Olanda, lucreaza cu unii dintre cei mai buni cantareti si speakeri din Europa, iar in Romania preda Complete Vocal Technique (CVT) la Atelierul de Voce.

La scoala se pot inscrie toti cei care vor sa-si perfectioneze vocea, indiferent de stilul lor muzical, dar si orice persoana care lucreaza in mod public cu vocea, fie ca vorbim despre oameni de radio, televiziune, speakeri sau persoane din domeniul corporate.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod