Horoscop zilnic: Marţi, 08 noiembrie

Din cauza frustrărilor acumulate la serviciu, Capricornii îşi vor vărsa nervii pe membrii familiei.

Berbec

Daca decizi sa fii mai activa si sa te apuci de multe lucruri, nu vei suferi de plictiseala si te vei simti utila. Totusi, e necesar sa actionezi rational si sa nu te incurci in sarcini. Ia-le treptat si nu te grabi!

Taur

In aceasta zi te vei intoarce in trecut de mai multe ori. Cel mai probabil vei intalni o persoana de care erai indragostita in adolescenta sau vei fi insarcinata cu rezolvarea unei probleme de care te-ai mai ocupat anterior.

Gemeni

Vei incepe ziua prost facand unele erori mari la serviciu. Vei incerca sa scapi de raspundere dand vina pe un coleg, dar nu vei reusi decat sa inrautatesti situatia, fiindca adevarul va iesi la suprafata.

Rac

Pe plan sentimental, se anunta dezastrul! Nemultumit ca nu ii acorzi mai multa atentie, partenerul de viata te va anunta ca vrea sa iasa din relatie si sa-si caute fericirea in alta parte.

Desi ai vrea sa ii schimbi parerea, acesta este de neclintit si va trece curand la actiune!

Leu

Esti foarte reticenta la tot ce inseamna nou si nu vrei sa iesi din rutina. Chiar la serviciu, desi ai primit instructiuni de a folosi un echipament nou si mai performant, preferi sa muncesti in maniera in care te-ai obisnuit. Seara vei regreta decizia luata.

Fecioară

Persoana de care te simteai atat de atrasa va face primul pas si te va invita in oras. Intrucat respectivul individ se va dovedi a fi necioplit si deloc atractiv, vei incerca sa fugi cat mai repede de la intalnire.

Balanţă

In cursul zilei vei lua parte la o intalnire de afaceri ce va fi foarte productiva.

Odata batuta palma, veti discuta despre lucruri mai putin serioase si vei constata cu placere ca este genul de om cu care ai vrea sa te imprietenesti.

Scorpion

In jurul pranzului vei afla de la un fost coleg ca un prieten din copilaria ta este grav bolnav si are nevoie de ajutor urgent. Nu vei sta pe ganduri si imediat vei dona toti banii de care nu ai nevoie. Restul zilei o vei petrece ingandurata si nervoasa pe divinitate.

Săgetător

Satula de jocuri, te-ai hotarat sa pui piciorul in prag! Iubitul tau te va insoti la primarie ca sa spuna "DA", sau va veti vedea fiecare de drumul sau.

Spre surprinderea ta, vei vedea ca si el vrea acelasi lucru.

Capricorn

Din cauza frustrarilor acumulate la serviciu, iti vei varsa nervii pe membrii familiei. Cei mici vor fugi in bratele celuilalt parinte si iti vor oferi tratamentul tacerii. Asta te va pune pe ganduri si iti vei cere iertare.

Vărsător

Fiind presata de rude si de iubit, va trebui sa decizi in ce directie mergi cu relatia de iubire. Altfel spus, continuati in acelasi mod, va despartiti sau aduceti o schimbare in bine? Timpul va decide asta, dar nu trebuie sa stai pasiva.

Peşti

Dornica sa faci o schimbare si satula de aceeasi tinuta vestimentara, vei da o fuga la salon si iti vei schimba coafura.

Toate cunostintele tale vor fi impresionate de noua ta infatisare, dar tu nu vei fi deloc multumita de rezultat.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod