Concurenții le aduc aminte juraților de momente și de persoane dragi în cea de-a noua ediție Românii au talent!

Au venit să-și schimbe destinul, să-și expună cele mai îndrăznețe dorințe, să scoată la lumină tot ce au mai de preț. Vineri, de la 20:30, în cea de-a noua ediție Românii au talent, concurenții oferă un show extraordinar, plin de energie și bucurie, și demonstrează încă o dată că talentul românilor depășește toate granițele și ajunge la sufletele oamenilor cu ușurință.
După o zi în care zeci de reprezentații i-au uimit, i-au emoționat și i-au făcut să se ridice în picioare și să aplaude, jurații iau o mică pauză pentru a se pregăti cum se cuvine de o nouă rundă de talent autentic, iar discuțiile dintre ei sunt savuroase. ”Mă sună oameni de departe, femei mai ales, și-mi spun: te rog, recintă-ne Vlahuță, spune-ne Gârleanu... La Hollywood nimeni nu citește 120 de pagini de film, dacă nu ești în stare să îi convingi în două cuvinte, nu se apucă nimeni de tine.
Așa pățesc eu cu femeile.”, le spune Florin colegilor săi.

Mâine vedem și ce concurentă readuce pielea de găină la masa juriului și o face pe Mihaela să se topească și, extrem de emoționată, să își aducă aminte de bunica sa și să spună: ”M-a topit povestea cu bunica ta. Acum câțiva ani o aduceam și eu cu mare mândrie la un live Românii au talent pe bunica. Cred că e unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am făcut, din ce simt eu pentru ea, faptul că am adus-o să mă vadă, să fie mândră de nepoată.”.

O nouă ediție a show-ului suprem, Românii au talent, e gata să cucerească publicul prin momente fabuloase prezentate de concurenți determinați să impresioneze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod