adidas Running si Marc ter Stegen dezvăluie ediția limitată UltraBOOST Parley

Ca parte a colaborării de lungă durată cu inițiativa de mediu, Parley for the Oceans, adidas Running și portarul FC Barcelona, Marc ter Stegen, au dezvăluit modelul ediție limitată UltraBOOST Parley cu scopul de a continua să crească gradul de conștientizare privind amenințarea cauzată de poluarea marină cu plastic.
Inspirat de culorile albastru închis și verde ce se regăsesc în porturile urbane, modelul UltraBOOST Parley îmbină tehnologia pantofilor pentru performanță, cu eco-inovarea progresivă. Demonstrând angajamentul adidas și Parley de a opri poluarea marină cu plastic, prin pași mici, fiecare pereche din colecția limitată împiedică aproximativ 11 sticle de plastic să ajungă în oceane.

Modelul exclusiv dispune de partea superioară Primeknit realizată în proporţie de 85% din Parley Ocean PlasticTM - un material inovator creat din deșeuri de plastic reciclate, interceptate înainte de a intra în ocean.
Talpa intermediară, cu tehnologia BOOST, este creată din materiale reciclabile, oferind confort, amortizare şi retur de energie la contactul cu solul. Talpa exterioară din cauciuc Continental, concepută din materiale naturale, asigură un contact lin și flexibil cu solul, plus aderență avansată în orice condiții. Cipul NFC integrat în pantoful drept are ca scop informarea și educarea purtătorului. Experiențe exclusive şi informaţii despre impactul poluării cu plastic pot fi accesate prin intermediul telefonului mobil la simpla atingere a pantofului.
Prin intermediul platformei mobile, consumatorilor li se oferă posibilitatea de a afla mai multe despre această colaborare, cum să evite plasticul în stilul lor de viață și cum să participe activ la viitoarele inițiative.

Portarul FC Barcelona Marc ter Stegen declară: "Locuiesc lângă mare și încerc să-mi petrec cât mai mult timp acolo. Când am aflat prima dată despre parteneriatul adidas și Parley, m-am implicat imediat. Vreau să contribui la susţinerea mediului înconjurător printr-o inițiativă în care cred. Sunt mândru să colaborez cu adidas Running și Parley pentru a ajuta la conștientizarea frumuseții oceanelor și pentru a lucra împreună la proiecte care pot opri distrugerea lor.
Cu fiecare pereche de pantofi în ediție limitată UltraBOOST Parley, împiedicăm aproximativ 11 sticle de plastic să ajungă în ocean. Acesta este un pas important în construirea unei lumi mai bune."

Cyrill Gutsch, fondatorul Parley, a adăugat: "Parley a fost creat pentru a accelera procesul de schimbare în abordarea oamenilor de a ne proteja planeta. Îmi place să lucrez cu sportivi pasionați precum Marc, care iubesc oceanele și inspiră comunitatea să găsească soluții creative pentru a proteja fragilitatea și viitorul acestora."

În perioada 8 iunie - 8 iulie, adidas Running susţine pentru al doilea an consecutiv inițiativa internaţională "Run for the Oceans", înființată în 2017 împreună cu Parley, Runtastic și comunitatea sa globală de alergători.
UltraBOOST Parley va fi disponibil în număr limitat în magazinele adidas din România începând cu data de 16 aprilie 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod