Cele opt perechi din competiția Uite cine dansează! intră luni la duel!

Lunea viitoare, de la 20:30, concurenții din competiția Uite cine dansează! se întrec în dueluri spectaculoase! Antrenamentele sunt din ce în ce mai solicitante, iar surprizele nu încetează să apară și să uimească cele opt perechi, care vor fi nevoite să se pregătească de două ori mai mult pentru ediția de luni, într-un timp scurt.
În cea de-a cincea ediție a show-ului, cele opt perechi rămase în competiție vor fi împărțite în patru echipe de dueluri, prin tragere la sorți. Fiecare duel va avea un anumit stil de dans, iar cuplurile își vor alege melodii potrivite și își vor realiza coregrafiile. La începutul emisiunii vor fi anunțate cuplurile rivale, perechile vor dansa pe rând, câte două, vor asculta comentariile juraților la final și vor primi note, iar echipa care va obține un punctaj mai mare din partea juriului va avea imunitate în această ediție.
Cea care va pierde va mai prezenta încă un dans, un alt stil și o altă melodie. Cele patru perechi care vor dansa de două ori vor fi jurizate încă o dată, dar la fel ca până acum, se va ține cont de notele juriului și de votul publicului. Ultima pereche clasată va părăsi competiția.

Show-ul Uite cine dansează! va surprinde luni telespectatorii cu un spectacol extraordinar, dansuri spectaculoase, momente pline de umor, emoție, strălucire și foarte mult dinamism.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod