Andra, Mihaela, Andi și Florin devin căprioare și lei, iar Smiley și Pavel Bartoș tigri, vineri, la Românii au talent!

Bucuria, energia, talentul autentic prezentat în cele mai diverse forme, exuberața, nonconformismul și vitalitatea vor fi aduse la Românii au talent în ediția 7 a sezonului #7epic! Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu își vor exersa cunoștințele de limba rusă, vor cânta și vor dansa atât în pauze, cât și în timpul reprezentațiilor de pe scenă, iar Smiley și Pavel vor avea atitudine rock, vor interpreta o melodie la... mături și se vor implica în unele dintre momentele concurenților.
Doi concurenți, soț și soție, vor face o demonstrație de precizie, curaj și forță și vor șoca juriul cu un număr extrem de periculos, însă vor transmite bucurie și emoție făcând un spectacol unic pe scenă. ”Bărbatul este baza, femeia se sprijină pe el în toate felurile, ea țintește, ea ochește, ea trage, ea alege, ea decide... ”, va fi concluzia lui Florin Călinescu, iar Mihaela va continua: ”El... încasează!”.

Un domn trecut de prima tinerețe le va face complimente Andrei și Mihaelei! ”Doamne, frumoase sunteți! Ca două căprioare sunteți! Acum să nu credeți că cei doi domni sunt ca doi țapi...
sunt ca doi lei care caută căprioare. Smiley și Pavel sunt tigri, cum se bagă una, cum sunt pe ea.”. Dialectul folosit de concurent îi va pune în încurcătură pe jurați, dar se vor strădui să înțeleagă tot ce va spune astfel încât să nu le scape niciun detaliu. Concurentul le va da o rețetă pentru a accelera creșterea... dacă nu în înălțime, măcar în urechi, și îi va face o mărturisire lui Florin: ”Să știți că vă simpatizez foarte mult. Sunteți mai tăcut de când v-a ieșit capul prin păr.”.

Sebastian revine a șaptea oară pe scena talentului și se declară concurent pe viață la Românii au talent! Și nu revine oricum, ci mai îndrăgostit ca niciodată! Și-a întâlnit iubirea în microbuz și o va prezenta vineri întregii țări, însă înainte de toate va dori să fie prezentat ca un superstar de către Smiley și Pavel.
Copleșit de bucurie și emoție, Sebastian va lua pe loc și o decizie care îi poate schimba viața: o va cere de soție pe aleasa lui. Dacă femeia va accepta și cum se va încheia momentul plin de romantism, vom vedea vinerea aceasta, de la 20:30, la Românii au talent!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod