Ce poveste ascunde Ferma vedetelor?

În curând, sezonul al treilea Ferma vedetelor le va aduce telespectatorilor o serie de surprize și le va arăta cum vor face față 6 perechi de vedete în condiții de trai ca acum 100 de ani.
În fiecare sezon, locul pe care vedetele l-au numit acasă a avut o poveste specială. Anul acesta, Ferma vedetelor se întoarce la tradițiile 100% românești, pe meleagurile din mijlocul munților Făgăraș, într-o fermă veche cu o tradiție nobiliară! 

Ferma în care vor trudi cele 6 perechi a fost ridicată pe locul unde, cândva, nobilii transilvăneni se retrăgeau pentru grandioase partide de vânătoare. Venirea comunismului a suprimat petrecerile de odinioară și totul a fost lăsat în paragină.
Locul nu a fost folosit și intreținut nici după revoluție, când a fost retrocedat familiei aparținătoare. Singurii oameni care au mai făcut câte ceva prin fermă, au fost ciobanii deoarece au folosit locul ca adăpost.

Cele 6 perechi au o misiune foarte importantă: de a reda strălucirea locului de altă dată, lucrând împreună, alături de cei mai importanți oameni din viața lor cu care împărtășesc experiența Ferma vedetelor. Muncă la dublu, emoții la dublu, distracție la greu, însă premiul este numai unul. 

În curând, Monica Bârlădeanu și Nea Rață, vor deschide porțile fermei și vor demara lupta pentru titlul de Fermierul anului și marele premiu de 50.000 de euro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod