La jurăminte, înainte! Alți patru băieți intră în reality show-ul Mă însoară mama!

Cove a străbătut mii de kilometri la începutul acestui an pentru a-i cunoaște pe cei opt băieți dornici să-și cunoască jumătatea în emisiunea Mă însoară mama!.
Înscriși de mamele lor și mizând pe deciziile pe care acestea le vor lua pe parcursul emisiunii, băieții sunt gata să descopere calitățile și defectele pretendentelor lor, dar și să le supună la tot felul de încercări pentru a le testa sinceritatea. Pe lângă Ionuț German, Sorin Alb, Al-Akkad Cosmin Giulio și Ciprian Bizău, alți patru băieți vor spune în curând: Mă însoară mama!.

Andrei Abușan (26 de ani, din Marea Britanie) s-a stabilit în Londra cu familia, este cetățean britanic, dar s-a născut în România.
Lucrează ca software developer și s-a decis să participe la emisiunea Mă însoară mama! pentru că nu a mai avut relații serioase până acum. A ieșit cu fete în oraș, dar nu a dus pe nimeni acasă la părinți. Mama sa își dorește să aibă o noră în casă, să meargă la petreceri în patru, nu în trei. 

Romulus Moldovan (47 de ani, din Constanța) lucrează ca hairstylist, iar în timpul liber este fotograf și editează clipuri video. S-a înscris la emisiune pentru a-și găsi partenera perfectă, dar și pentru că fiind artist consideră că are multe de arătat celor din jur.
Mama sa își dorește ca fiul ei să-și întemeieze o familie, să aibă și ea un nepot. Ea s-a implicat în toate relațiile serioase pe care băiatul ei le-a avut până acum. 

Bobby Sărbușcă (43 de ani, din Prahova) este electronist, programator IT. A îmbinat pasiunea pentru electronică și robotică cu cea pentru IT și a reușit să construiască un robot pe care l-a numit Robby. Bobby urmărește cu interes acest gen de producții, așa că a decis să se înscrie la Mă însoară mama! pentru a încerca să-și găsească jumătatea.

Ovidiu Manta (27 de ani, din Odobești) este manager la firma părinților săi și își dorește foarte mult să se însoare.
Ovidiu are format un cerc de prieteni, asa ca nu iese des în oras și nu are foarte multe ocazii să întâlnească pe cineva. Astfel a decis să o lase pe mama sa să se ocupe de acest aspect. A mai avut o relație serioasă care a durat un an. 

Opt băieți haioși și din medii diferite sunt gata de însurătoare în cel mai nou reality show, Mă însoară mama, care va începe în curând la PRO TV. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod