Catalin Botezatu si-a invitat prietenii sa bea apa neagra

Ieri seara, intr-o cafenea cocheta din centrul Capitalei, Catalin Botezatu a fost gazda unui eveniment inedit, lansarea pe piata romaneasca a primei ape minerale fulvice, care este de culoare neagra. Toata locatia a fost decorata in negru si alb, in ton cu designul sticlelor de apa de la candy bar negru cu alb realizat pe piese vechi, de colectie, aranjamente florale din cale negre pana la aperitive negre cu caviar, tarte cu cerneala de spie, peste negru, pasta de masline si apa neagra din belsug.

"Am tot fost intrebat de ce apa este neagra desi nu are coloranti, contine minerale fulvice, este alcalina, culmea, se spune ca are proprietati care te ajuta sa te trezesti mai repede din mahmureala, are 77 de minerale care te ajuta sa ai o stare de bine, tonus.

M-am bucurat sa prezint acest produs atat de cool prietenilor mei, a fost un eveniment intim si placut", a declarat Catalin Botezatu.

Printre invitati s-au numarat designerii Ionut Glavan si Ana Maria Cornea, surorile Roman, Catinca si Oana, Calina, fata Catincai, campionul la motociclism Catalin Cazacu, MC Didy Nunez, Laurent Tourette si Mirela Vescan, Doinita Oancea dar si Cristian Boureanu si Laura Dinca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod