Divertiland Water Park se redeschide pentru un nou sezon de distracție

Divertiland Water Park, un concept unic în România, își redeschide porțile pe 9 iunie 2017. De 5 ani încoace acesta ofera bucureștenilor (și nu numai) ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraș devenind, astfel, destinația perfectă pentru vară.

Numărul impresionant de facilități asigură varietate și împiedică plictiseala să se instaleze. Los Petitos este zona dedicată copiilor, cu tobogane și piscine făcute special pentru vârstele și înălțimile lor.

Los Turbos  este zona de maximă adrenalină, zona toboganelor înalte - atracția „de bază” fără de care niciun parc acvatic nu ar exista. Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de București, pe când La Plaja reprezintă zona în care se află piscina cu valuri - o copie fidelă  a mișcării organice a oceanului. Centrul parcului, La Insula, aduce încă două atracții: nesfârșitul Lazy River – unic în România – și Splash Attack – cunoscută și drept Fortăreața Ploii pentru cei mici.
Super Paradise este cea mai nouă zonă, care pune la dispoziție o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii și două restaurante.

Pentru cei perseverenți, instructorii profesioniști asigură lecții de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot și chiar padboll. Iar cum înotul și distracția generează, în mod inevitabil, poftă de mâncare, Divertiland Water Park pune la dispoziție 9 restaurante, astfel încât să poată satisface gusturile tuturor vizitatorilor: de la pizza, la burgeri, apoi la mâncare românească și deserturi copioase.

Un loc special îl ocupă restaurantul grecesc LNKO. Capacitatea parcului acvatic este de 7,000 persoane.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod