Carmen Brumă a luat locul 1 la cursa Bucharest Intenational 10K

Carmen Brumă a luat locul 1 la cursa Bucharest Intenational 10K. Vedeta a concurat alături de inclusiv nume renumite din atletism precum Gabriela Szabo și Constantina Diță și a ieșit câștigătoare la categoria la care a participat. A alergat 10 kilometri în 44,54 minute, de altfel, și cel mai bun timp al său de până acum.

Carmen Brumă a mai participat până acum la mai multe competiții de acest tip, precum Maratonul Internațional București, Maratonul DHL, Maratonul Reîntregirii Neamului, Crossul Pădurii, având la activ un maraton de 42,195 km și 4 semimaratoane, precum și două curse de 10 kilometri câștigate.


Bucharest International 10K este o competiție organizată de campioana mondială la maraton Constantina Diță. Au participat 800 de alergători din 20 de țări, atleți din elita mondială veniți în România special pentru această competiție care are șanse să fie înscrisă în circuitul internațional.

Traseul cursei de 10km este plat și rapid și oferă oportunitatea unui record personal competitiv pentru atleții profesioniști sau amatori. Startul a fost dat pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, iar concurenții au alergat până în centrul Bucureștiului trecând pe lângă cele mai importante obiective turistice.

Sosirea a avut loc în același punct cu cel de start.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod