ArtLine - prima gamă de electrocasnice încorporabile fără mânere

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează ArtLine, prima gamă de electrocasnice încorporabile fără mânere. Gama a fost special realizată pentru clienții care preferă designul minimalist, unic combinat cu tehnologia de înaltă calitate cu care sunt dotate produsele Miele.

Din noua serie de electrocasnice încorporabile fără mânere disponibile în România fac parte cuptoarele combi cu aburi și funcție de cuptor complet, DGC 6860X și DGC 6800X (modelele XXL și XL), cuptorul combi cu microunde H 6800 BMX, sertarul de încălzire gourmet ESW 6229X, dar și cuptoarele H 6800 BPX și H 6860 BPX. Electrocasnicele ArtLine se integrează perfect în mobila de bucătărie și par invizibile din lateral datorită lipsei mânerelor.

Drept urmare, ușa acestora se deschide prin simpla apăsare a unui buton aflat pe display-ul tactil.

O noutate este aceea că pe lângă negrul obsidian și albul strălucitor, produsele din noua gamă sunt disponibile și în culoarea gri grafit, o culoare în tendințe, special creată pentru bucătăriile care au un design elegant și modern.

Cuptoarele combi cu aburi și funcție de cuptor complet DGC 6860X și DGC 6800X au fost concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale utilizatorilor. Cele două produse oferă toate beneficiile pe care le are un cuptor cu aburi, însă oferă și funcțiile cu care sunt dotate cuptoarele convenționale, respectiv Ventilator Plus, Încălzire convențională și Gril. Cuptoarele sunt prevăzute astfel și cu afișaj TFT multicolor, DirectSensor și au comandă electronică a temperaturii care poate fi setată între 40ºC și 100ºC.

Cele două produse dispun de funcții de gătire a preparatelor fără transfer de gust, de păstrare caldă a mâncărurilor, de funcția de detartrare automată, au peste 200 de programe automate și sunt dotate cu tehnologia MultiSteam pentru rezultate perfecte.

Din gama ArtLine face parte și cuptorul combi cu microunde H 6800 BMX. Cuptorul este prevăzut cu peste 100 de programe automate și cu moduri de funcționare inovatoare cum ar fi: AutoRoast, dezghețare, coacere blândă, grill sau popcorn. Mai mult, clienții nu vor trebui să-și facă griji în privința rezduurilor datorită suprafeței finisate cu PerfectClean. Totodată, cuptorul este dotat cu funcția QuickStart care oferă acces rapid la cel mai înalt nivel de putere al cuptorului cu microunde, simplificând astfel încălzirea alimentelor și a băuturilor.

Sertarul de încălzire gourmet ESW 6229X este înalt de 29 de cm și dispune de funcția de gătire la temperaturi reduse.

Sertarul este ideal pentru preîncălzirea veselei, păstrarea caldă a preparatelor pentru gătirea meniurilor sau pentru prepararea mâncărurilor la temperaturi reduse. Ca și celelalte sertare de încălzire gourmet de la Miele, și acesta este controlat prin comenzi aflate sub panoul frontal din sticlă, montat la nivel. De asemenea, sertarul se deschide foarte ușor datorită funcției Push2Open. Practic, panoul frontal cu arc permite deschiderea automată largă a sertarului, care poate fi încărcat şi manevrat cu uşurinţă.

ArtLine cuprinde și cuptoarele fără mânere H 6800 BPX și H 6860 BPX care oferă rezultate perfecte la coacere şi frigere, datorită îmbinării funcției Ventilator Plus sau Încălzire Convenţională cu cea de umiditate.

Dispun de peste 100 de programe automate și de funcția de monitorizare electronică a temperaturii de gătit. Cuptoarele sunt ergonomice, sigure și complet telescopice datorită șinelor cu extindere completă care permit scoaterea tăvilor de copt fără probleme din cuptor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod