Bucura-te de plaja si de soare cu ECCO Easy!

Acesti pantofi extrem de confortabili se pot transforma foarte usor in saboti. Sunt perfecti daca ai in plan o zi relaxanta la plaja, un picnic in parc sau vrei sa te rasfeti cu un frappé la cafeneaua ta preferata.
Pantofii ECCO Easy sunt casual, simpli si eleganti, in plus se asorteaza perfect atat cu o pereche de blugi indoiti sau cu pantaloni scurti, cat si cu rochii vaporoase de vara.

Dar acesti pantofi sunt mai mult decat o alegere chic pentru garderoba ta de vara - sunt si extrem de confortabili, fiind confectionati din piele nabuc de camila. Captuseala din piele perforata permite recircularea aerului din interiorul pantofilor, creandu-se astfel o senzatie racoroasa. Talpa subtire, direct injectata, este flexibila si in acelasi timp confortabila, acesti pantofi fiind ideali pentru purtare zilnica.   

Tocmai de aceea, cu ECCO Easy in picioare, vei putea sa faci usor trecerea de la soarele arzator din timpul zilei la racoarea plimbarilor de seara pe faleza.
 

Un alt accesoriu must-have al verii este geanta shopper, iar ECCO Dalaman este o alegere foarte stilata, gratie nuantei indraznete de rosu. Dincolo de simplitatea scandinava care caracterizeaza aceasta geanta moderna, ECCO Dalaman se remarca prin faptul ca e extrem de practica, fiind usor de purtat, si are un interior foarte spatios, pentru a putea "gazdui" toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul unei zile petrecute la plaja.
 
Pantofii ECCO Easy si geanta ECCO Dalaman sunt disponibile in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod