Andreea Balan a castigat 15.000 de euro in 8 ore

Pentru ca are un corp de invidiat si se bucura de notorietate Andreea Balan isi vinde foarte bine imaginea. Cantareata a pozat saptamana trecuta pentru Foggi, un renumit brand de haine romanesc, si a incasat dupa opt ore de pozat 15.000 de euro. Ea va aparea in cataloagele pe care Foggi le va distribui clientilor.

Sedinta foto a avut loc in aer liber, Andreea s-a comportat ca un model profesionsit, nu s-a plans de oboseala, timp de opt ore a schimbat peste 40 de tinute de la jensi sexi pana la rochii scurte si indraznete si tinute elegante.



"Are o agenda foarte incarcata, sunt rare zilele cand are un singur concert, de regula are doua, trei, abia am gasit loc in programul ei sa punem aceasta sedinta foto. Noi am mai colaborat cu Andreea si a fost o colaborare benefica de ambele parti, ea este un model pentru fetele tinere, cu forme frumoase, pentru care noi realizam blugi sexi dar si haine de zi si de seara la preturi accesibile.

De aceea am ales-o, am convenit asupra sumei si am dat drumul la treaba. Este al patrulea catalog pe care-l facem impreuna. Opt ore a stat in fata obiectivului lui Ciprian Strugariu fara sa se planga, am lucrat foarte bine cu ea. Faptul ca e un profesionist desavarsit a ajutat-o sa ajunga aici", a declarat Costin Iurea Managing Partner Foggi.


 
Pentru orice detalii, colaborare cu www.foggishop.ro va stau la dispozitie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod