2.500 de turisti au achizitionat pachete de vacanta cu ocazia Zilelor Christian Tour

Peste 2.500 de turisti au achizitionat pachete de vacanta in destinatii precum: Parga, Creta, Corfu, Zakynthos, Lefkada, Kusadasi, Mallorca sau Tenerife in cadrul editiei din acest an a Zilelor Christian Tour.

Christian Tour, una dintre cele mai importante agentii de turism din Romania, a organizat in perioada 13-16 iunie un maraton al vanzarilor de vacante la super tarife, non-stop.

In cadrul Noptilor Albe la Vacante, Christian Tour a pregatit romanilor super oferte, cum ar fi:
Vacante in Insula Parga cu 90% reducere  pentru orice plecare din sezon. Vacanta in insula din Marea Ionica a putut fi achizitionata la pretul de 20 euro/persoana si includea: cazare 7 nopti, transport autocar, vila self-catering si asistenta turistica.

De asemenea, turistii care au vrut sa profite de promotiile din cadrul evenimentului “Nopti albe la vacante” s-au bucurat de transport gratuit cu autocarul in urmatoarele destinatii din Turcia (Bodrum, Kusadasi, Marmaris), din Grecia (Riviera Olimpului,  Nei Pori, Corfu, Halkidiki, Lefkada, Zakynthos, Skiathos, Thassos) si din Bulgaria (Albena, Sunny Beach, Nisipurile de Aur).

De zilele Christian Tour, agentia a pregatit o oferta speciala si pentru Croaziera Brizele Mediteranei All Inclusive, de la 699 euro/persoana cu plecari in august-septembrie a.c.

Pe langa ofertele speciale, reprezentantii Christian Tour au pregatit si o serie de activitati pentru copii, concursuri si distractie pe terasa din fata restaurantului propriu din Strada Smardan: parada picioroangelor, trupa de trubaduri, face-painting, modelaj de baloane, etc.

La eveniment au fost prezente si mascotele din Familia Suricescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod