Brasovenii, impresionati de Dana Savuica!

Ultimul oras al Caravanei Traieste Inteligent a fost Brasovul, dupa un periplu de succes in Cluj, Constanta, Timisoara si Bucuresti. Antreprenori de succes si doamne iubitoare de frumos au fost invitatii Danei Savuica in restaurantul rafinat si cochet din lobby-ul hotelului Aro Palace, situat in centrul Brasovului.

"M-am bucurat de numarul mare de participante din zona politica, medicala, antreprenoriala si juridica, cat si de prietene dragi precum vedeta Antenei 1, Ozana Barabancea, Adela Diaconu si Corina Ozon. Brasovencele sunt femei inteligente si interesate de o viata de calitate. Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio.
Singura Lady Chef din Estul Europei medaliata cu aur, Cornelia Ghisoi, ne-a pregatit niste podoabe culinare de exceptie! Evenimentul a inceput cu specialistul Farmec, Ioana Cioroianu, care ne-a povestit despre cel mai vandut produs cosmetic in Romania, laptele Doina, care are o istorie de 40 de ani in spate. Momentele au continuat cu colectia "Le Voyage" de la  Meli Melo impreuna cu ciorapii Diamond by Adesgo, urmata de invitatele speciale Roxana Minzat, expert in accesare de fonduri europene si Adela Diaconu, personalitate publica in Brasov, jurnalist, designer si politician, care  au vorbit despre business-uri start up in domeniul frumusetii pe fonduri europene si despre bucuria de a realiza ceea ce iti place in viata.
Filmul cu lansarea celebrului brand american Elizabeth Arden in Romania a fost vizionat cu interes de invitatele noastre, iar produsele oferite cadou au adus zambetele pe chipul lor. Tot la capitolul surprize, produsul nutricosmetic Beauty Help a fost indelung testat de catre publicul spectator, iar Paul Ailincai, fondatorul brasovean al produsului minune, ne-a povestit in amanunt despre secretele frumusetii din interior si efectele extraordinare ale acestui Shake nutritiv. Scriitoarea Corina Ozon ne-a impartasit secrete din ultima ei carte, tentatii, savurate la o bere rece Redds cu gust de merisor si de lamaie, iar momentul culminant al serii a fost colectia " Chic Transilvania" pentru femeia  eleganta, nonconformista, dar care se mandreste cu portul popular, semnatura distinctiva a designerului Dorin Negrau.
Superbele manechine ale agentiei Artemis din Brasov au defilat in eleganta clasic-moderna a hotelului Aro, abordand coafuri si machiaje extravagante, realizate de catre stilistii salonului Coquette. Multumesc mult doamnei director Daniela Tibeica, cat si echipei de specialisti a hotelului de cinci stele, Aro Palace, pentru gazduire, atmosfera si profesionalism
", a declarat Dana Savuica.

Caravana Traieste Inteligent a cuprins sase orase si s-a bucurat de un public consumator de informatii si produse inteligent selectionate. O viata traita inteligent este una care te implineste si te face sa te bucuri de toate oportunitatile pe care viata ti le ofera. "Impreuna cu Replica Vedetelor Events am reusit sa educam publicul sa gandeasca pozitiv si productiv.
Am reinterepretat brandurile in care avem incredere si pe care le-am testat de-a lungul carierei. Selectia brandurilor de top pe care le-am promovat in toate cele sase orase a facut publicul sa traiasca inteligent. Toate sfaturile si experientele acumulate in acest an, plin cu evenimente frumoase, mi-au schimbat viata in bine
", a incheiat Dana Savuica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod