Antonia a semnat primul contract pentru copilul ei!

Antonia și Alex Velea au devenit din nou părinți. Înainte de a naște, Antonia s-a gândit la sănătatea și siguranța micuțului, Akim. Ea a semnat contractul pentru recoltarea de celule stem, alăturându-se, astfel, familiei Biogenis. "Sănătatea și siguranța copiilor noștri este cea mai importantă pentru noi, așa că Alexandru și cu mine am ales cu încredere recoltarea de celule stem de la Biogenis", a declarat Antonia.

După ce specialiștii i-au oferit informații pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește celulele stem și recoltarea lor, Antonia a ales pachetul VIP ce constă în kitul cel mai complex de recoltare.
Acesta cuprinde: prelucrarea celulelor stem ale copilului, extragerea celulelor stem în forma separată și concentrată,  crioprezervare concentrat de celule stem în două recipiente, prelucrare porțiune de cordon, prelucrare gelatină Wharton, izolare de celule mezenchimale, prelucrare și purificare ADN copil.

Celulele stem sunt celule cu o extraordinară capacitate de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferenţiate (celule nervoase, hepatice, etc.) putând astfel să reînnoiască şi să refacă ţesuturi afectate sau distruse.
Când o celulă stem se divide, celulele rezultate pot fi tot celule stem sau pot fi un alt tip de celule, celule specializate (hepatice, nervoase, epiteliale, musculare, etc.). Pana acum, in grupul din care face parte Biogenis, au fost utilizate 564 de probe cu celule stem, Biogenis participand si la tratarea cu celule stem mezenchimale a primului copil roman.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod