August Day lansează videoclipul single-ului de debut ”WHEN”

În prima zi de august, unul dintre cele mai fresh proiecte românești, August Day, lansează videoclipul single-ului de debut "WHEN", o coproducție HaHaHa Production - Cat Music. Materialul a fost filmat în Castellón (Spania) și regizat de Iura Luncașu.
Proiectul și piesa, care au luat naștere la sfârșitul anului 2016, în studiourile HaHaHa Production, au atras deja atenția publicului din România, dar și din afară. Piesa „WHEN” a fost difuzată de radiourile de la noi și licențiată în țări precum Belgia, Luxembourg, Olanda și Italia.

"WHEN" a aprins și imaginația remixer-ilor, aceasta trecând prin mâinile experimentate ale DJ-ilor Paul Damixie, Andre Rizo și Manuel Riva, precum și Jose Maria Ramon și Danny Carlson, celebrii DJ-i de la Ibiza Global Radio, care au pregătit variantele lor pentru această piesă.
Remixul lui Jose Maria Ramon a încheiat set-ul DJ-ului la Garden of Madness la Ushuaïa Ibiza și s-a auzit la Tomorrowland în Belgia, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică electronică.

August Day - "WHEN" este disponibilă și pe toate platformele digitale de distribuție muzicală: https://AugustDay.lnk.to/WHENPR

Muzica August Day are un grad de universalitate menit să atingă ascultători din toate țările și de toate gusturile.

Cu piese inspirate din experiențe marcante prin care trecem cu toții, August Day transmite pozitivitate și bucuria muzicii.
Aceasta calitate face ca piesele să se potrivească în orice context, fie că sunt ascultate online, la radio, în club, sau la festival.

Muzica bună nu are granițe și ne poate atinge indiferent de vârstă, țară sau credințe, pentru a ne aminti de frumusețea unei zile de august.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod