Amadeus s-a lansat oficial in Franta! Asculta piesa sensibila inregistrata alaturi de Kévin Magalhães

Trupa Amadeus inregistreaza un nou succes international. Talentatele artiste din Romania au lansat prima colaborare cu un artist francez, Kévin Magalhães.
Noua piesa a acestuia, “L'ange de mes rêves”, beneficiaza de un videoclip ce a avut premiera ieri la nivel international si va fi difuzat, incepand cu aceasta saptamana, de televiziunile franceze.

Kévin a urmarit evolutia artistica impresionanta a artistelor din Romania si le-a contactat ulterior prin email propunandu-le o colaborare. Astfel a luat nastere piesa “L'ange de mes rêves”, pentru care trupa Amadeus a sustinut instrumentatia deosebit de sensibila.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, s-a derulat sub regia lui Dan Petcan, si include participarea Ana Mariei Barnoschi, in ipostaza de balerina.

“Este o piesa extrem de sensibila compusa de Kévin, pe care am indragit-o din primele momente cand am ascultat varianta demo.
Am inregistrat interventiile noastre in studioul din Bucuresti, ce au fost mixate ulterior in Franta cu partea lui Kévin. Clipul a fost filmat la Bucuresti pentru ca am gasit o echipa foarte talentata. Rochiile albe pe care le-am purtat sunt creatii Alexandra Calafeteanu. Este prima piesa a trupei Amadeus in colaborare cu un artist francez si cu siguranta vor urma noi proiecte frumoase”, declara Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

“L'ange de mes rêves” este un nou proiect international al trupei Amadeus dupa lansarea, in luna septembrie a acestui an, a piesei “Earth Song”, supranumita “Imnul Pamantului”, care se bucura de un mare succes peste hotare.

Compozitia cu totul special a piesei “Earth Song”, semnata Xenti Runceanu, este sensibila si inaltatoare in acelasi timp si demonstreaza evolutia artistica a trupei ce a implinit de curand 15 ani de activitate.

Amadeus este formatia din Romania cu cel mai mare succes international, concertand in ultimii 15 ani in peste 30 de tari de pe patru continente.

Amadeus a concertat anul trecut in Franta, mai exact in cadrul Festivalul International de la Cannes.
Spectacolul de la acea vreme a fost difuzat in direct pe ecranele imense amplasate de-a lungul coastei de Azur, avand un impact major in presa locala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod