Provocare mare pentru Kinga Sebestyen! 3 femei de peste 115 kg fiecare vor sa slabeasca cu Kangoo Jumps!

Kinga Sebestyen are parte de o mare provocare in aceasta toamna. In campania ei de slabit prin Kangoo Jumps s-au inscris sute de oameni pana acum, din opt țari europene, printre acestia numarandu-se si 3 femei cu greutatea de peste 115 kilograme fiecare.
Acestea isi doresc sa ajunga la o silueta cat mai apropiata de valoarea normala, sperand ca, dupa cele trei luni de antrenamente Kangoo Jumps, sa scape de 20, chiar 30 de kilograme.

“Din ce in ce mai multa lume vine la orele de Kangoo Jumps. Dupa ce am anunțat programul Kangoo Jumps slabeste sanatos, s-au inscris sute de oameni care vor sa scape de kilogramele in plus pana de sarbatori. Sunt mulți care au nevoie doar sa dea jos 5-10 kilograme, insa avem cazuri si mai dificile. Mai exact, trei femei care au 116, 118 si, respectiv, 120 de kilograme. Ele vor trebui sa vina la orele de Kangoo Jumps de trei ori pe saptamana si, monitorizate de instructorii mei acreditați, sa aiba un regim alimentar echilibrat.
Nu vrem sa se infometeze, ci sa manance corect si sa faca miscarea pe care o recomandam. Anii trecuți, in programul Fat Burning am avut cazuri in care persoanele inscrise au slabit si 30 de kilograme prin Kangoo Jumps. Se poate, asadar!”
, declara Kinga Sebestyen.

Cunoscuta antrenoare de Kangoo Jumps, vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca, in special acum, inainte de sarbatorile de iarna, lansand un program eficient prin care acestia pot da jos chiar si pana la 30 de kilograme, in mai puțin de trei luni.

Kinga Sebestyen va avea in aceasta toamna opt evenimente Kangoo Jumps slabeste sanatos, la care oricine poate participa si unde va face sport sub indrumarea sa.

Seria de evenimente a inceput in Baia Mare, si se va termina pe 6 noiembrie in Iasi.

Astfel, cei care sunt pasionați de Kangoo Jumps sau vor sa faca pentru prima data acest sport, o pot intalni pe Kinga Sebestyen in aceste orase: Baia Mare (15 octombrie); Bucuresti (19 octombrie);
Targu Mures (20 octombrie); Brasov (22 octombrie); Timisoara (27 octombrie); Arad (28 octombrie);
Reghin (31 octombrie); Botosani (4 noiembrie); Radauți (5 noiembrie); Iasi (6 noiembrie).

Cei care vor sa slabeasca pentru sarbatorile de iarna, dar si dupa Craciun si Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmand ca apoi sa continue seria de antrenamente, de trei ori pe saptamana, timp de trei luni, fiind monitorizați de antrenorii acreditați.

Mai exact, vor fi trei sesiuni a cate 90 de minute de sport in fiecare saptamana, urmand ca, dupa cele 39 de clase, sa slabeasca si sa aiba in minus 3 marimi la haine.

“Kangoo Jumps slabeste sanatos” este o noua disciplina de slabit si de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lanseaza dupa deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reusit sa slabeasca mii de oameni din țara si de peste hotare.

Participanții se pot inscrie in program cu propriile ghete Kangoo Jumps, ori le pot inchiria.
Mai multe detalii despre programul “Kangoo Jumps slabeste sanatos” pot fi aflate pe www.kangooclub.ro.

Kinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din Romania si primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internaționale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

Kinga a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, precum si in mai multe țari europene, ajungand sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod